![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.06.2005
![]() |
Skradzione dane !!!
Siema, mam problem ze wspolpracownikiem - pozwolił sobie bez mojej zgody na zgranie moich danych (dane w pracy uzyskane). Czy jest jakas mozliwość żeby bez widocznych zmian na plycie i bez nagrywania uszkodzić nośink. Troche to nie fair ale muszę go ukarać za samowolkę.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Moze lekko zarysowac
(zdarza sie przecierz cdka porysowac)A moze plytki podmienic (skoro mozesz ja uszkodziac to moze ja podmien?)Mala dziurka na srodku plyty (nie wielka a moze narobic diabliwa)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
... szkoda mi gościa, ale sam to za dużo nie umie zrobić i nie należy mu się to wszystko co sobie pożyczył
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() ![]() |
To jak masz te pliki jeszcze to wypal na plytce (koniecznie takiej na ktorej on nagral) pliki ,ktore chcesz aby on mial i wtedy podmien
![]() Niestety: Life is brutal and full of zasadzkas and some times kopas w dupas
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
... hehe jest mały problem to jest płyta dvd i w dodatku nie wiem czy nie podpisał markerem ... chyba trzeba bedzie ją pociągnąć laserem - niefortunnie !!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
dziobák [;
Data rejestracji: 08.03.2002
![]() |
nie wiem co to za dane, czy to są projekty twoje czy jakieś programy czy coś tam, ale według mnie to jeśli faktycznie ty masz pełne prawa do zawartości a on nie ma żadnych, to po prostu postaw sprawę jasno i powiedz mu prosto w oczy:
"Stary, sorry ale wziąłeś coś, do czego nie masz prawa. Proszę cię abyś to zwrócił." i tyle - po co jakieś podchody?
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
![]() |
... no tak moge postawić sprawe jasno ... ale pytaie brzmi dlaczego on nie spytal sie mnie czy moze sobie skopiowac dane (dokumenty utworzone przez mnie !!!)
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
Moze chce awansowac ![]() albo podwyzka
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
![]() |
... nie raczej na kasei stanowisko nie masz najmniejszych szans
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
dziobák [;
Data rejestracji: 08.03.2002
![]() |
Cytat:
nie znam gościa ani sytuacji, ale myślę że dla niego bardziej deprymujące będzie właśnie takie twoje podejście niż jakieś podmienianie płyt czy ich niszczenie może go ruszy sumienie...
|
|
|
|
#11 |
|
Nowy na forum
![]() |
... sumienie w terazniejszych czasach ... wszyscy po trupach ... <na czele z politykami
>
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja jak zwykle polecam moją metodę kasowania.
wiem, może to już nudne, ale mnie odpręża. ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli to Twoje dane - to nie miałes prawa ich trzymać i przechowywać na kompie firmowym.
Jeżeli to dane firmowe - to zgłoś przełożonemu, jeżeli współpracownik nie miał prawa z nich korzystać. A jeżeli to dane firmowe (własność firmy, a nie Twoja) i pracodawca nie ma nic przeciwko temu, żeby inni pracownicy z nich korzystali, to uszkadzając/utrudniając narażasz się na oskarżenie o szkodzenie pracodawcy i zwolnienie dyscyplinarne.
|
|
|
#14 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
eee tam, napewno chodzi o to ze ten gostek przylapal naszego cdrinfo (ten nick powinien byc zastrzezony imo) na sciaganiu z neta... ten no... ekhh.... wiecie... i zgral logi oraz dowody i szantazuje
|
|
|
|
![]() |
|
|