![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
problem z borgTV
no właśnie program jest świetny tylko małe ale, system robi sie małostabilny, sesetuje sie sam albo mam frezee... problem pojawia sie po uzyciu borga choć nie zawsze, nie odinstalowywałem aplikacji dostarczonej z kartą bo nie wydawało mi sie to konieczne. czy można jakos zaradzić temu problemowi ??
pozdro, Marcin |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sprobuj zmienic stery karty tv (na inne oficjalne, jak nie pomoze to sprubuj stery borga - sa tylko trzeba poszukac
)u kumpla pod winme trzeba bylo odpalic apl orginalna, zamknac i dopieo odpalic borga - inaczej nie mial dzwieku... moze takie cus pomoze ![]() wez pod uwage ze borg byl pisany dla systemu 2000 a nie xp, moze byc czesciowo nekompatybilny, choc oficjalnie dziala
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 29.11.2003 o godz. 01:57 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Borg ma jakis blad do konca nie wiem o co tam chodzi bo to juz dawno bylo jak sie tym interesowalem ale nie nalezy go uzywac na systemie xp a napewno na partycji ntfs.
Bo moze "wywalic" ta partycje i wskutek tego stracimy dane. Autor nie interesuje juz sie tym projektem. |
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Samiec - twój wróg!
Data rejestracji: 21.06.2003
![]() |
Cytat:
![]() nie pomogly zmiany sterownikow, ani na oficjalnych, ani nieoficjalnych, ani na oryginalnych dostarczonych z tunerem na plytce faktem jest, ze systemu operacyjnego nie probowalem zmienic Cytat:
![]() a pomyslec, ze juz mialem sobie kupic ten program ---- jednak dalej zostane przy iuVCR, polecam Ostatnio zmieniany przez cinma : 29.11.2003 o godz. 16:14 |
||
|
|
|
![]() |
|
|