![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Problem z DC
Myslalem ze potrafie se z DC poradzic z kazdym problemem i odpowiedziec na kazde pytanie, ale jak widzicie dopadlo i mnie.
Problem pojawil mi sie ok 12.00, mianowicie moghe sie polaczy TYLKO z jednym hubem a na kazdy innym pojawia sie komunikat "Network unreachable (are you connected to the internet?)" czyli brak polaczenia z netem. Ale jak to mozliwe skoro w tej samej chwili "stoje" na tym jedynym jedynym z ktorym sie moge polaczyc hubie. Dzwonilem juz nawet do providera bo myslalem ze jakas blokade nam wsadzili, okazalo sie ze nic nie robil ![]() Moze ktos sie juz z tym spotkal i wie co robic ?? Pozdr... |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
sprawdz firewalla, jak masz tego wbudowanego w xp to go wywal i sprobuj pingnac ten adres - mi to wyglada na regolke dla DC zezwalajaca na polaczenie tylko z jednym adresem
sprawdzales inne wersje DC/oDC? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Ja bym posprawdzal wersje DC ( czytaj przeinstalowal ja lub zainstalowal nowsza ). DC lubi platac figle , sam juz mialem jeden problem kiedys.
U mnie byl taki myk ze na jaki hub nie wszedlem to zawsze kiedy probowalem sciagnac cos od kogos to mialem info "no free slots" choc user od ktorego sciagac probowalem mial ich cale mnustwo. Reinstall klienta pomogl odrazu.
![]() |
#4 | |
Gość
|
To jest OPERA DC.
Na DC ++ to samo mam i na wersji starszej i nowszej. Na oDC identycznie. Ta na screenie to najnowsza wersja. UPDATE Znalazlem to na innym forum. Cytat:
Ostatnio zmieniany przez -=KoWaLiK=- : 23.06.2003 o godz. 11:00 |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Hmm.. przez telefon nic nie robil, jak do niego zajechalem to okazalo sie jednak ze COS robil ^_^
Juz po klopocie. Prociem Pan, zamknij temat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|