![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
Mam net w kablówce .Przed tygodniem mialem w emule szybkosc srednio 30 kb/s .Od 6 dni jednak download zupelnie padl to znaczy maxymalnie wyciaga 1,5 kb/s ale przewaznie jest 0 ( a sciagam teraz fifa 2003 )
.Nie wiem co jest grane mam wysokie ID (New clientid is 1896355134) .Dzisiaj zaczlem sie bawic w zmiane portow , zeskanowalem sobie porty na http://scan.sygate.com/ ale to nie wiele pomoglo , nie chcialo sie sciagac nawet na porcie 80 .Moje inne ustawienia : Download capacity 96 k upload capacity 20k download limit 60 upload limit 20 max connections 500 clientport 139 max source per file 100 Mysle ze w ustawieniach nic nie jest zle (dawniej sie sciagalo ) Nie mam wiec pomyslu w czym tkwi problem p.s jesli jest ktos z poznania i ma net w icpnecie to niech napisze jaki port ustawia w emule
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
aha co to znaczy capacity ? w preferences
|
|
|
#3 |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Transfer być może zalezy od serwera z którym jesteś połączony. W sieci osła występuje dość duża "fluktuacja" serwerów. Jedne znikają, drugie się pojawiają. Lepsze możliwości mają połączenia z serwerami nowymi i nieobciązonym. Łatwiej wtedy system wyszukuje wiele źródeł i transfer jest większy. Stąd potrzeba częstej aktualizacji listy serwerów.
Capacity - w wolnym tłumaczeniu oznacza, pojemność, wydajność, przepustowość, zdolność - w tym przypadku łącza. |
|
|
|
![]() |
|
|