![]() |
chmm sorki za OT ale kolega llllllllllll ma fajny nick, jeszcze lepszy do zapamietania i wymówienia hehe ;)
|
Ja bym na twoim miejscu próbował podłączyc hdd do innego kompa i moze wtedy uda się zobaczyć partycje i dane.....
PS może KNOPPIX ?? :) |
no fajnie, pocieszyles mnie
nie mam dostepu do calego dysku nr1 na obrazku [h:\ i e:\] |
na przyszlosc masz nauczke, ze trzeba robic sobie kopie zapasowe WAZNYCH plikow.. ja tez juz sie kilka razy nacialem..
pozdro ;) |
dobra sprawdzilem
NIE DZIALA SCANDISK DLA TEGO DYSKU- wylancza sie od razu |
nie chce by mi wszystkie dane na tym dysku wrzucil do FOUND.000 i zmienil nazwy plików na nie wiem co, bo potem wogole sie juz nie polapie z plikami
|
Cytat:
|
Partycje robilem programem narzędziowym od producenta dysku.
Potem w winxphe sformatowalem na NTFS. Poł roku bylo ok. Później pisalem prace z kryptografii Zmienilem litere partycji w Panel sterowania->Narzędzia administracyjne-> Zarządzanie komputerem ->Zarządzanie dyskami i ........... [rysunek wyzej] http://i139.exs.cx/img139/4996/10010...10100117ux.jpg Jak widac na tym rysunku WinXP nie rozpoznaje formatu plikow na drugim dysku :'( |
A tak w ramach zaspokojenia własnej ciekawości?
Partycje były tworzone PM? 8 ) |
<dupa> :-/
"Error reading sector #0 or BOOT sector is invalid." |
może windows sprawia problem...
spróbuj spod dosa skopiować dane na inną partycję NTFS Reader for DOS |
Problem z dostepem do danych na dysku twardym
Zmienilem litere partycji i utracilem dostep do danych na partycji
Padla chyba tablica adresow plikow :'( http://img204.exs.cx/img204/46/help2ri.jpg poniewaz na dysku mialem kilka waznych dokumentów do mojej pracy wiec prosze o pomoc Nie chce programów typu recovery :nie: Zmiana litery dysku na pierwotną nie pomogla Ktos mi mówil ze pod linuxem bede widzial tą partycję - byla w systemie plików NTFS Chce odzyskac dane w 100% :smutny: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:03. |