Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.04.2004, 19:49   #1
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
problem z dyskiem może wirus?i co zrobić z dyskiem

mam problem z dyskiem seagatea, mianowicie dostaje bad sectorów , co dziwne tylko i wyłącznie po zaladowaniu starej gierki dosowej mario , kasperski nic niewykrywa , a testy dysku są oki do czasu dania tego mario , co więcej wczoraj zapomnialem odpiąć mojego 120 i 80 gigowego . popiąłem do raida tego seagatea i utoworzyly się mi partycje na tych 2 pozostalych dyskach niemialem prawa do nich żadnego to użylem ptedit z powerquesta i zamazalem je na zero , co więcej śmieszne jest to że dysk seagate przejdzie skanowanie hdd regeneratorem i jest oki , windows się ładuje normalnie jak dam to mario , od razu przestaje dzialać i jeszcze posta niechce przejść , dziwna sprawa może on ma walniętą elektronikę i źle wplywa na moją mobo ?? jak się wysyla dysk na rma do holandi??muszę tylko napisać na kopercie ten numer rma adres swój , i nic więcej? jak ktoś wie co robić z twardzielem to proszę o rady dobija mnie ten seagate
memorando jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.04.2004, 21:14   #2
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
mam problem z dyskiem seagatea, mianowicie dostaje bad sectorów , co dziwne tylko i wyłącznie po zaladowaniu starej gierki dosowej mario , kasperski nic niewykrywa , a testy dysku są oki do czasu dania tego mario , co więcej wczoraj zapomnialem odpiąć mojego 120 i 80 gigowego . popiąłem do raida tego seagatea i utoworzyly się mi partycje na tych 2 pozostalych dyskach niemialem prawa do nich żadnego to użylem ptedit z powerquesta i zamazalem je na zero , co więcej śmieszne jest to że dysk seagate przejdzie skanowanie hdd regeneratorem i jest oki , windows się ładuje normalnie jak dam to mario , od razu przestaje dzialać i jeszcze posta niechce przejść , dziwna sprawa może on ma walniętą elektronikę i źle wplywa na moją mobo ?? jak się wysyla dysk na rma do holandi??muszę tylko napisać na kopercie ten numer rma adres swój , i nic więcej? jak ktoś wie co robić z twardzielem to proszę o rady dobija mnie ten seagate
Memorando, nie zmieniłeś zawodu? Nie zajmujesz się teraz OC? To co piszesz to typowy objaw przetaktowania komputera. 8)
Stary 03.04.2004, 21:25   #3
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez esem
Memorando, nie zmieniłeś zawodu? Nie zajmujesz się teraz OC? To co piszesz to typowy objaw przetaktowania komputera. 8)

hmmm fsb 166 ddr 333 mnożnik 11,0 athlon 2500 napięcie? hw więc hmmm co mam podkręcone?
ps esem niepilem
Stary 03.04.2004, 21:31   #4
esem
OldBoy

esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
hmmm fsb 166 ddr 333 mnożnik 11,0 athlon 2500 napięcie? hw więc hmmm co mam podkręcone?
ps esem niepilem
To się napij! Astynencja (alkoholowa i seksualna) szkodzi psychice. 8)
Stary 03.04.2004, 21:36   #5
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez esem
To się napij! Astynencja (alkoholowa i seksualna) szkodzi psychice. 8)
wracając do tematu co z tym dyskiem się kaszani?? zasilka trzyma napięcia pięknie nic niekręcone jaką masz sugestię?

masz esem o papierosie też niezapomnialem i zgrzewka wódki też się tobie przyda
Stary 03.04.2004, 21:48   #6
esem
OldBoy

Cytat:
Napisany przez memorando
wracając do tematu co z tym dyskiem się kaszani?? zasilka trzyma napięcia pięknie nic niekręcone jaką masz sugestię?

masz esem o papierosie też niezapomnialem i zgrzewka wódki też się tobie przyda

Stare gry dosowe nie obsługują nowych partycji...
Miałem podobny problem (jako ilustracja Twojego problemu): mój EPOX poszedł na gwarancję (dostałem nowy - nieważne): na czas oczekiwania na decyzję serwisu używałem pożyczony AMD 3000 MHz ze stosowną MoBo: dyski na obu MoBo były podobne (60GB, Segate i Maxtor): w dowolnej kombinacji były nie widzialne dla stosownych MoBo: nawet przez LAN. Zrezygnowałem z kopiowania ściągniętych programów (niektórych bezpowrotnie, np. AutoCad 2005) - nieporadziłem sobie z problemem. 8)
Stary 03.04.2004, 21:53   #7
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez esem
Stare gry dosowe nie obsługują nowych partycji...
Miałem podobny problem (jako ilustracja Twojego problemu): mój EPOX poszedł na gwarancję (dostałem nowy - nieważne): na czas oczekiwania na decyzję serwisu używałem pożyczony AMD 3000 MHz ze stosowną MoBo: dyski na obu MoBo były podobne (60GB, Segate i Maxtor): w dowolnej kombinacji były nie widzialne dla stosownych MoBo: nawet przez LAN. Zrezygnowałem z kopiowania ściągniętych programów (niektórych bezpowrotnie, np. AutoCad 2005) - nieporadziłem sobie z problemem. 8)
ale na asrocku jest to i na msi więc powiedz dawać hdd na serwis??bo jeszcze jakby chupalo mu w bebechach jak potrząsnę tym dyskiem a do mojego kompa niedam juz bo niechcę stracić dysków swoich

esem masz wódeczka smirnoff 0,75 litra
Stary 03.04.2004, 22:00   #8
esem
OldBoy

Jasne, nawet się nie zastanawiaj. 8)
Stary 03.04.2004, 22:46   #9
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez esem
Jasne, nawet się nie zastanawiaj. 8)
dobra ale powiedz do holandi jak wysylam wystarczy że dam w kopercie z gąbką jako ostrożnie i nakleję ten rma?? ile potrwa zanim odeślą

esem napij się wódeczki od rana o suchym ...niemożna siedzieć
Stary 03.04.2004, 22:48   #10
Edwardo
..::Blue Machine::..

Data rejestracji: 12.11.2003
Edwardo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a nie przegrzewa ci sie przypadkiem ten seagate?
bo mailem kiedys 80GB wlasnie w kieszonce platikowej...
no ipojechal na service... bat sektory i inne sprawy... np pochodzil 2h pod xp i nagle zwiecha. no to reset a tu wysakuje ze zgubiono pilki itd itd...
Edwardo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.04.2004, 23:40   #11
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez Edwardo
a nie przegrzewa ci sie przypadkiem ten seagate?
bo mailem kiedys 80GB wlasnie w kieszonce platikowej...
no ipojechal na service... bat sektory i inne sprawy... np pochodzil 2h pod xp i nagle zwiecha. no to reset a tu wysakuje ze zgubiono pilki itd itd...

uuu facet w porównaniu do mojego wd to lodówka
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: