![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.06.2004
![]() |
![]()
Witam.
Pogrzebałem coś ostatnio ( właściwie to nawet nic nie zrobiłem) z folderami. I jest problem. Teraz nie moge ich otworzyć. Właściwie to nawet nie ma takiego plecenia. Zamiast tego jest wyszukaj albo dodaj do winampa i jak klikam dwa razy to sami wiecie co się dzieje. Ale żeby dostać się do folderu muszę klikać prawym i eksploruj ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
rozpruwacz
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
a czy wszystko inne poza tym jest wporządku? Może masz właczona funkcje klawiszy trwałych?
![]() |
#3 |
Wymiatacz
![]() |
Wszystko inne jest w porządku. Po prostu wszedłem w opcje folderów i typy plików. I coś się skopało. Nie chce narazie robić formata :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Sprobuj odpalic ten *.reg i zrestartowac system (mysle ze masz win XP)
![]() |
#5 |
Wymiatacz
![]() |
Ok. Dzięki.
EDIT: Niestety nic to nie dało ![]() Ostatnio zmieniany przez Piotr4s : 14.09.2005 o godz. 21:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Poważny używkownik
Data rejestracji: 16.02.2005
![]() |
Chyba lepszy będzie ten kluczyk. Eksportowałem ze swojego rejestru - XP+SP2. W każdym razie wkluczu HK_CR/Folder/shell/open/command mam tak:
%SystemRoot%\Explorer.exe /idlist,%I,%L jako REG_EXPAND_SZ - tylko eksportowało mi jako HEX, ale bez obawy możesz dodawać. Wrzuciłem tylko podklucze odnoszące się do "open" - najlepiej sprawdź czego ci brakuje w rejestrze i uzupełnij tylko ten klucz z pliku. Może brakuje ci całego "Folder" (nie ".Folder" - różnica) - wtedy daj znać.
![]() |
#7 |
Wymiatacz
![]() |
Niestety dalej to samo :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|