![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tu masz link do programu który zmienia bitsetting w nagrywarkach LITEONa. Oczywiście w tych których jest to możliwe jak pisał pykson.
http://www.cdrinfo.pl/software/stron...e=Utils-LiteOn
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Bywalec
Data rejestracji: 08.07.2004
![]() |
Cytat:
e-mail:dvdjacek@wp.pl pozdr! Meloman
![]() |
![]() |
#18 | |
Bywalec
![]() |
![]() Cytat:
Dzięki,ale ja posiadam Aopen combo DRW4410,jestem w jakimś pseudo-klubie Aopen,ale nic z tego nie wynika,dodatkowo sprzedawca ze sklepu komputerowgo nie ma o niczym pojęcia,po prostu siedząca "dupa"... ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Bywalec
![]() |
![]() Cytat:
witam ponownie, dzięki za info w poczcie-co daje mi ten"generator kluczy",co to jest,bo aż tak w tym temacie nie ejstem wtajemniczony,co mi to daje? mam Aopen combo plusową DRW-4410undefinedundefined
![]() |
![]() |
#20 | |
Bywalec
![]() |
![]() Cytat:
dzięki Andy za info w poczcie.. co daje mi ten"generator kluczy"?,co to jest i do czego służy? Uaktualnia do najnowszej wersji Nero?freeware/shareware?
![]() |
![]() |
#21 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
olaboga!
co ty robisz Meloman! po pierwsze: na dole napisanego przez siebie posta jest przycisk "edytuj", nie musisz walic tyle postow po drugie: pisanie kolejnego posta nie spowoduje, ze @ndy Cie uslyszy po trzecie: nie chwal sie na tym forum generatorami kluczy, to tu nie uchodzi po czwarte: z tego co wiem to aopen nie ma mozliwosci ustawien bitsettingu wiec chyba tego nie zrobisz
![]() |
#22 |
Bywalec
![]() |
Szanowny "pyksonie"!
1)trochę wyrozumiałośći-jestem tu po raz pierwszy,więc wyluzuj... Nie mam setek post...itp... 2)o generatorach k...itp.sami piszecie i to otwarcie-wystarczy przeczytać wasze dyskusje-zapytałem się ogólnie,żeby było jasne... 3)interesuje mnie głównie temat konwersji 4)tyle tu łącznie z tobą "mądrych",a nikt nie potrafi KONKRETNIE powiedzieć jak przekonwertować pliki audio Real Player Presentation oraz mpegaudio do np.mp3...jedynie @ndy i grzeniu coś myślą i doradzają,ale na razie jest wszystko blisko tematu,tylko blisko 5)skąd wiesz,że Aopen drw4410 nie posiada bitsettingu?Na jakiej podstawie?
![]() |
#23 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba cuś mam http://www.mp3-converter.biz/rm-to-w...ter-directory/ sprawdz ten link.
![]() |
#24 |
Bywalec
![]() |
![]()
dzięki @ndy,zaraz sprawdzę...
![]() |
#25 | |
Bywalec
![]() |
![]() Cytat:
to nic nie daje mam dziesiątki takich konwerterów-one są słabe:WMA-MP3 itp... ja mam pliki muzyczne z rozszerzeniem .ram/Real Player Presentation/,oraz .mpegaudio. Te konwertery mają tylko kombinacje wewnątrz mp3,wma,wav itp. meloman
![]() |
![]() |
#26 |
Bywalec
![]() |
Pozdrawiam wszystkich biorących udział w dyskusji,także pyksona
-co prawda,temat nie został rozwiązany pozytywnie,ale może innym razem.Zainteresowanych proszę o e-maile. pozdr! Meloman!
![]() |
#27 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mowiac szczerze nie trafilem jeszcze na taki format wiec trudno mi dac jednoznaczna odpowiedz. Skoro mowisz ze masz juz dziesiatki roznych konwerterow i nic, to moze sprawdz jeszcze Foobara2000 - ten odtwarzacz ponoc odtwarza (i konwertuje przynajmniej do wav) wszystko. Nic wiecej madrego nie przychodzi mi do glowy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
jednak w sieci gdzies kilkakrotnie pisano, ze ten aopen obsluguje zmiane bitsettingu, ale nie wiem w jaki sposob, moze wystarczy zaznaczyc ta opcje przy wypalaniu w nero
co to za rozszerzenie: ".mpegaudio" pracujesz na linuxie albo bsd? P.S. na forum pewno jest ktos, kto ma taki palnik jak Ty, wiec mozesz wrzucic posta o zmianie bitsettingu na forum w dziale DVD/VCD, tam szybciej uzyskasz odpowiedz a co do pozdrowien, to czuje ze sa one nieszczere, ale co tam, nie ma sie co obrazac ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Bywalec
![]() |
![]()
witam ponownie!
do pyksona-pozdrowienia są szczere,jestem poważnym gościem,który interesuje się akustyką,muzykologią,kulturą i sztuką,stąd ten mój nick-namiętnie słucham głównie jazzu i klasyki/np.muzyki dawnej na instrumentach z epoki/,więc mam nadzieję,że rozwieje to twe wątpliwości.Sam wrzuciłeś dośc niesympatyczny "tekst"-jestem nowy,więc nie ma po co pisać o jakiejś "nadprodukcji"postów-nikomu nie przeszkadzały/ją moje uwagi,także prywatne,więc mam nadzieję,że już się"wyluzowałeś"? poza tym temat jest nadal NIEROZWIĄZANY 1)nie ma żadnego linuksa 2)dostałem od kolegi z Japonii wiele cennych nagrań,bardzo rzadkich rarytasów z klasyki ale właśnie dla wszystkich dziwnym formacie,sądzę jednak,że może to być jakaś odmiana RealAudio-jakość jest doskonała jak na nagrania z klasyki 3)
![]() |
#30 |
Bywalec
![]() |
3) mpeg audio-nie słyszałeś o takim formacie?pełno ich w sieci,vide Altavista/np.w dziale MP3/
pozdrawiam
![]() |
|
|