![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Meloman... to nie czat tylko forum
nie pisz, ze zaraz sprawdzisz, tylko pisz juz po sprawdzeniu uzywaj opcji 'Edytuj' I PRZECZYTAJ REGULAMIN !!
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Meloman
ehhh, piszesz o jakims mpegaudio a pewno chodzi Ci o zwykle mp3 i mp2 tak? mpeg audio to nie format a standard kodowania i w ogole nazwa grupy nalezacej do MPEG, zajmuje sie aspektami audio we wszelkich standardach MPEG. napisalbys jakie jest rozszerzenie tego pliku co to go nie mozesz rozkodowac, byloby prosciej. jezeli faktycznie jest to *.mpegaudio to sproboj zmienic rozszerzenie na *.mp2 lub *.mp3 i wtedy przekonwertowac. to, ze sluchasz jazzu i muzyki powaznej nie oznacza jeszcze, ze "rozwiales moje watpliwosci", bo ich po prostu nie mam, a "powazny" to pewno jednak jestes. problem jest "NIEROZWIAZANY" bo jest dopiero drugi dzien na forum, nieraz trzeba czekac tydzien zeby cos sie z tego urodzilo, czego Tobie nie zycze
![]() |
#33 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.07.2004
![]() |
Do wszystkich aktywnych i nie-aktywnych uczestników dyskusji
CO PRAWDA NIE UZYSKAŁEM TU ŻADNYCH WIĄŻĄCYCH ODPOWIEDZI,GŁÓWNIE INTERSOWAŁA MNIE KONWERSJA REAL...DO MP3,ALE ZAWSZE SĄ POCZĄTKI POSZUKIWAŃ.SZKODA,ŻE JEST TU TAK NIEWIELU ZNAWCÓW PROBLEMATYKI AUDIO-MOŻE SIĘ ZNAJDĄ NIEBAWEM...ZAMYKAM TĘ DYSKUSJĘ ,BO POD KONIEC ZROBIŁO SIĘ DOŚĆ JAŁOWO...
DO MODERATORA-może to nie "czat",ale... MAŁO-AKTYWNE FORUM jest jeszcze bardziej bezpłciowe-tak gwoli wyjaśnienia... NIE WSPOMNĘ O WIELU ![]() POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH!
![]() |
#34 |
![]() |
Błagam, nie odchodź!!!
i jeszcze jedno: to nie Ty zamykasz dyskusje, a robi to MODERATOR
![]() |
#35 |
Bywalec
![]() |
Do Pykson-ciekawe Jak Mam ZmieniĆ Rozszerzenie .mpegaudio?jeŻeli Wiesz,to Napisz-bo Ja Nie Wiem.istotniejsze Jest Dla Mnie Konwersja
Real Player Presentation/niby-realaudio/ Do Mp3-to Jest Wyzwanie... DziĘki Za PrÓby Pomocy!
![]() |
#36 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
MUSZĘ-NAPISZ do mnie wiadomość,
![]() |
![]() |
#37 |
![]() |
chodzi mi o to, ze moze ten mpegaudio jest mptrojka albo mp2 i wystarczy zmienic rozszerzenie na mp2 lub mp3 i bedziesz mial to mp3 bez konwersji. MOZE bo dalej nie wiem co to jest to mpegaudio
sciagnij Windows Commandera, albo Total Commandera, klawisz F6 to zmiana nazwy, tam zmienisz rozszerzenie z tego .mpegaudio na mp3 powodzenia
![]() |
#38 | |
Bywalec
![]() |
![]() Cytat:
Teraz spróbuj to zgrać na jakąś płytkę-tu robi się problem. Co do mpegaudio,to nie jest taki proste bo Nero odrzuca te pliki jako"nieoczekiwany format pliku"...To na razie tyle. Spróbuj,jak chcesz się przekonać przekonwertowć(pytanie czym?)takie pliki o rozszerzeniu .RAM,ram,rm/różnie to się nazywa-skrót na pewno pochodzi od Real Audio/ pozdr Meloman ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Daj znać,czy namacalnie sam sprawdziłeś i czy udało ci się jakimś CUDEM przekonwertowć te formaty,o których tyle już pisałem... ![]()
![]() |
![]() |
|
|