![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Problem z głośnikami 5+1
Własnie kupiłem sobie głośniki 5 + 1, podłonczyłem do kompa, no i nie działają, z satelitów wydobywa się dźwięk i niby wszystko jest ok, ale subwofer zagłusza wszstko, nie wydobywa się z niego muzyka, tylko buczy i to bardzo głośno, nie da się go ściszyć, jak odłonczę głośniki, i subwofer od kompa i go włonczę tak samo buczy, czy to normalne, czy subwofer jest zrypany, i nadaje się do serwisu
![]() Ostatnio zmieniany przez cybermat16 : 13.12.2003 o godz. 16:28 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sub do kompa-satelity do suba i uwazac na kanaly!!! Przy zlym podlaczeniu tak jest!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
moj sub ma na sobie regulacje, i sciszasz go lub dajesz glosniej jak dusza pragnie.
jaka masz karte dzwieku ? moj kumpel mial podobny problem ale wszystko przez jego karte bo nie mial 5.1 opcji na karcie i nic nie bylo slychac, nowa karta i wszystko gra i buczy do dzis. shuma02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Moja karta dźwiękowa to: Hercules Gamesurround Riser 5.1 CNR
Moje głośniki to: tracer Mistral System Głośników 5.1 TRG-5S-330-A-2 (nazwa spisana z opakowania) O co chodzi z tym uważaniem na kanały ?, bo umnie głośniki nie są specjalnie oznaczone (nie pisze lewy prawy itp.) Ściszanie nie dziła, jak ścisze to ścisza się muzyka z wydobywająca się z satelitów a subwower jak buczał tak buczy dalej i to bardzo głośno, zagłusza wszystko nie da się tego słuchać. ! Ostatnio zmieniany przez cybermat16 : 13.12.2003 o godz. 17:14 |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 28.03.2003
![]() |
Dlatego jesli 5.1 to Creative albo logitech cos nie ufam tym mediatechom i tracerom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Może i masz racje ale Creative i logitech są drogie a za tracer zapłaciłem tylko 129 zł ale chyba sobwofer jest walnięty, gdyż nawet jak nie jest podłonczony do kompa ani do satelit do to buczy strasznie głośno. A jak by moja karta nie obsługiwały tych głośników to chyba z satelit nie wydobywała by sie muzyka ?
Czy u was jak odłonczycie sobwofer od kompa to buczy bardzo głośno ? Bo jeśli nie to jeszcze dzisiaj jadę z moimi głośnika do Auchan - da żeby mi dali sprawne głośniki albo oddali kasę za te które nie dziłają Ostatnio zmieniany przez cybermat16 : 14.12.2003 o godz. 10:18 |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Właśnie wruciłemz servisu, jednka głośniki były zepsute, Odali mi kase za te głośniki. Przynajmniej ten Auchan to porzonda firma, bez słowa oddali kase, a nie to co w TPC, jak dałem nagrywarkę do serwisu to czekałem miesiąc zanim dali mi nową nagrywarkę, jak by nie mogli dać nową od razu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
No tak drogie ale niewiele a za swojego Creative Inspire 5100 zapłaciłem 260 zł no niby to dwa razy wiecej ale ......... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
Chyba też sobie kupię głośniki z Creative, jak tylko uskładam trochę więcej kasy
|
![]() |
![]() |
#10 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak juz glosniki 5.1 to Logitech'y bylby najlepszym rozwiazaniem! Troche drozsze, ale warto uzbierac...
model sie nazywa: LOGITECH Z-640 5.1 Ja kupowalem w komputroniku za 500zl ok... pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tez mam Logitechy (troche starsze - 4 + zmostkowany subwoofer) na SB Live! - wymiataja, dziwek potezny i gleboki, da sie z tego dyskoteke zrobic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gość
|
A te głośniki za 260 zł miały w zestawie karę muzyczną, (bo te za ok 500 mają) ?
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
Nie miały, były bez karty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
ja mam głośniczki manta 5.1 z geanta za 165 złociszy i grają jak złoto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Ja kilka lat temu sie szarpnalem na 5.1 z zewnetrznym wzmacniaczem. Jedyne czego moze brakowac to zewnetrzny dekoder DTS. Poza tym bez zarzutu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|