![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
nie moge sie polaczyc z edonkeyem
dlaczego nie moge sie polaczyc prosze o jakieś pomysly
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
a działał wcześniej czy to 1st time
![]() jakie masz łącze? bezpośrednie czy po drodze jakiś router / serwer ?
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
eDonkey
Z eDonkey to jest dziwna sprawa. Nie działa na kompach z mniej niż WInshit 2000, trzeba mieć do niego specjalne oprogramowanie i z przepustowością jest bardzo różnie. Więcej info na temat potrzebnego softu na http://www.edonkey.unas.cz/overnet/php.php?go=1 . NIe martw się, ja też miałem z nim problem. Musiałem zamienić mojego wina 99 na XP. NAstępnie wywaliłem XP i przeszedłem na 2000 NT server. XP to największa klapa Gejtsa.8) Jak będziesz chciał link na gry i filmy to mam parę (oczywiście osłowatych).
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
eDonkey
U mnie eDonkey nie cykał na 99 i 98SE. Problem był z softem z MIcrosoftu, nie pamiętam jakim, ale rozmiarowo miał ok. 20Mb. Jak odpaliłeś eDonkey na 98
![]() ![]() ![]() POzdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
win
A kto ma Wina oryginalnego? No, ręka do góry, Panowie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Re: eDonkey
Cytat:
Powiedz, skąd masz win 99 ![]() Ty też "shałoo" nie zrobiłeś, bo Sid-The-Rat jest uważany za speca od eDonkey ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
eDonkey
eDonkey u mnie nie chciał cykać bez Overnetu właśnie. NIe wiem dlaczego. Ja expertem od osła nie jestem. Nazwy nie pamiętałem, gdyż instalowałem dawno, a teraz jestem w pracy, nie na swoim kompie.
Wina 99 mam, ale nie pamiętam skąd. Rosyjska produkcja, ale bardzo dobra. Jak masz coś ciekawego to machniom. Nagramy sobie po 20, 30 CD wyślemy paczkami i cyknie. Mam sporo muzy, róznorakiej, flimów trochę ... w gry nie gram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
![]() |
win 99
Win 99 ma kod jądra poprawiony, instalkę ma na około 100 Mb. Wersja laptopowa jest very dobra. Mam ją na moim laptopie do pracy i się sprawuje, że aż wiatraczek świszcze :-)
Pozdrawiam8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
![]() |
osioł
Firewalle mam, ale softwarowe. Robi to coś ? Nie pamiętam w jakiej wersji był eDonkey, ale około 2. miechy temu wersja ta była ostatnia. W robocie mam zainstalowany 98SE, a złącze mam tu lepsze niż w domu, więc sprawdzę Twoje rady, ale niestety nie dzisiaj już. Dam znać o rezultatach. A płyty audio też qpujesz oryginalne? Za 50 PLN sztuka, nie boli to ? ? ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bywalec
![]() |
audiofil
Za muzykę, ja nie płacę. Płącę za płyty na których mam muzykę. Do zrzutu z CD Musepack - jakość niedościgniona. O audiofilstwie nawet nie wspomnę - to temat na forum o Car-Audio. Hopla mam na tym punkcie i się tego nie wstydzę. W sumie to przez ostatnie 2 miechy tylko 1. płytę legalną qpiłem: Underworld nowy, nie mogłem się powstrzymać, mimo, że 25 euro kosztowała.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Gość
|
Re: win 99
Cytat:
PS: osiol, u mnie chodzi na kazdym Winie: od 98 do XP! |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Bywalec
![]() |
non problema
Win 99 jest produkcją made in Russia, Kernel nie do zajechania, niestety nie istnieje wersja polska - tylko angielska. Istnieje też 99 LAptop wersja. Ta to już jest total wy***ana. Lepszego wina na laptopa jeszcze nie miałem. Jak chcesz to podeślę Ci, tylko jak ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Gość
|
Re: non problema
Cytat:
Ja stoje za maskarada i nie moge postawic serwera! |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Bywalec
![]() |
s
serwa nie mam. Zostaje Kazaa, ale nie dzisiaj. NIe mam tu tego pliku. Dam znać w przyszłym tygodniu, nazwę pliku Ci wyślę, znajdziesz go i cyk pyk już masz win 99.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|