![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Problem z instalacją Battlefield 1942
Właśnie dostałem tą fajna grę (zakupiona w necie) i bardzo się ucieszyłem ale ku mojemu strasznemu rozczarowaniu za nic nie moge jej zainstalować. Wkładam 1 płytę i instalka idzie potem instalator prosi o 2 płytę, wkładam klikam OK i............. dostaje komunukat o tym iż to nie jest to medium i nie ma ciągłośći jakiegoś tam pliku chyba cab coś tam. Czy ktoś miał coś takiego? Co robić? Strasznie mi na tym zależy! Pomóżcie!
Pozdrawiam wszystkich. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Czek dis ałt
Data rejestracji: 03.07.2002
![]() |
A ta druga płytka jest zbootowana? Ja miałem tak z Medal of Honor że niechciało sie instalować dalej z drugiej płyty bo ktoś ją po prostu zrzucił na dysk a potem mi to wypalił. Inną przyczyną jest może to ze cd2 ma uszkodzone dane i instalator ją odrzuca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Może być tak jak piszesz Gaucho bo nie wiem jak jest u innych ale u mnie pierwsza część gry ma ładną ikonkę (czołg albo coś około) po włożeniu do CD a druga nie,albo może faktycznie jakieś dane są zwalone i instalator wywala błąd. ( zapewne będę musiał składać reklamację na produkt a to pierwszy raz, zawsze wszystko od owego dostawcy było spoko)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Czek dis ałt
Data rejestracji: 03.07.2002
![]() |
Spróbuj zainstalować to u jakiegoś znajomego to wtedy bedziesz wiedział na czym stiosz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|