Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Problem z javą (https://forum.cdrinfo.pl/f5/problem-java-23093/)

Pawel_k 06.07.2003 09:48

Cytat:

Laser napisał(a):
Witam !

Ten bład co Ci wykakuje czasami sie zdarza - i wtedy zamiast znaczka E w dolnym lewym rogu ekranu masz wykrzyknik i taki włąsnie komunika jak na niego dwa razy klikniesz :) - zwiazane jest to zdaje sie ze złym napisaniem strony ale nie wiem - na tym sie nie znam :)

ja tam jednak stawiam na blad javy :(

Laser 06.07.2003 09:42

Witam !

Ten bład co Ci wykakuje czasami sie zdarza - i wtedy zamiast znaczka E w dolnym lewym rogu ekranu masz wykrzyknik i taki włąsnie komunika jak na niego dwa razy klikniesz :) - zwiazane jest to zdaje sie ze złym napisaniem strony ale nie wiem - na tym sie nie znam :)

Artu 06.07.2003 08:33

Re: Re: Problem z javą

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
to po prostu JAVA POD XP. Tez to mialem jak mialem XP, najlepiej wejdz na czata wirtualnej polski i tam pojawi Ci sie komunikat ze mozesz ta jave sciagnac zeby wszystko dzialalo bo czat bez niej nie chodzi.

... i stad bedziesz mial juz jave :) Sam tak na nia natrafilem :):3msie:

Dzieki wszystkim za pomoc sciągnełem sobie javę jak radziliście i już jest prawie wszystko dobrze.
Przy uruchamianiu jakiejś stronki wyskakuje teraz taki komunikat:

Wystąpił błąd w czsie wykonywania.
Czy chcesz gebugować?
Wiersz :11
Błąd : Oczekiwano znaku ')'

Prosze powiedzcie mi z czym to jest związane.
Ten komunikat wyskakuje prawie na każdej stronce, znienia się tylko numer wiersza i błąd znaku.

Sorry że zawracam wam głowę takimi duperelami ale te komunikaty mnie wkrzają bo muszę ciągle je wyłańczać.

Pawel_k 06.07.2003 08:02

e tam juz lepiej zeby chlopak zainstalowal sobie jave co jest razem z netscape bo ta winszajsowa ma tyle dziur co polskie drogi :blee:

Zelea 06.07.2003 02:30

java zajmuje 5 mb moge wyslac na maila jak cos instalke... :)
pozdro

CIAPEK 06.07.2003 00:54

Re: Problem z javą

Cytat:

Artu napisa***322;(a)
Witam !!
Mam mały problemik gdy wchodze na niektóre stronki wświetla mi się komunikat "Twój internet explorer nie obsługuje języka java"
Czy możecie mi powiedzieć gdzie go można włączyć.
W win98 wiedziałem teraz zainstalowałem win xp pro no i tutaj mam z tym probelm.
Prosze o pomoc.
ps.szukałem na forum ale nic tu nie znalazłem na ten temat.

to po prostu JAVA POD XP. Tez to mialem jak mialem XP, najlepiej wejdz na czata wirtualnej polski i tam pojawi Ci sie komunikat ze mozesz ta jave sciagnac zeby wszystko dzialalo bo czat bez niej nie chodzi.

... i stad bedziesz mial juz jave :) Sam tak na nia natrafilem :):3msie:

MaciejT 06.07.2003 00:46

sciagnij sobie Jave :-)

Artu 05.07.2003 21:17

Problem z javą

Witam !!
Mam mały problemik gdy wchodze na niektóre stronki wświetla mi się komunikat "Twój internet explorer nie obsługuje języka java"
Czy możecie mi powiedzieć gdzie go można włączyć.
W win98 wiedziałem teraz zainstalowałem win xp pro no i tutaj mam z tym probelm.
Prosze o pomoc.
ps.szukałem na forum ale nic tu nie znalazłem na ten temat.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:58.