![]() |
Cytat:
|
Witam !
Ten bład co Ci wykakuje czasami sie zdarza - i wtedy zamiast znaczka E w dolnym lewym rogu ekranu masz wykrzyknik i taki włąsnie komunika jak na niego dwa razy klikniesz :) - zwiazane jest to zdaje sie ze złym napisaniem strony ale nie wiem - na tym sie nie znam :) |
Re: Re: Problem z javą
Cytat:
Przy uruchamianiu jakiejś stronki wyskakuje teraz taki komunikat: Wystąpił błąd w czsie wykonywania. Czy chcesz gebugować? Wiersz :11 Błąd : Oczekiwano znaku ')' Prosze powiedzcie mi z czym to jest związane. Ten komunikat wyskakuje prawie na każdej stronce, znienia się tylko numer wiersza i błąd znaku. Sorry że zawracam wam głowę takimi duperelami ale te komunikaty mnie wkrzają bo muszę ciągle je wyłańczać. |
e tam juz lepiej zeby chlopak zainstalowal sobie jave co jest razem z netscape bo ta winszajsowa ma tyle dziur co polskie drogi :blee:
|
java zajmuje 5 mb moge wyslac na maila jak cos instalke... :)
pozdro |
Re: Problem z javą
Cytat:
... i stad bedziesz mial juz jave :) Sam tak na nia natrafilem :):3msie: |
sciagnij sobie Jave :-)
|
Problem z javą
Witam !!
Mam mały problemik gdy wchodze na niektóre stronki wświetla mi się komunikat "Twój internet explorer nie obsługuje języka java" Czy możecie mi powiedzieć gdzie go można włączyć. W win98 wiedziałem teraz zainstalowałem win xp pro no i tutaj mam z tym probelm. Prosze o pomoc. ps.szukałem na forum ale nic tu nie znalazłem na ten temat. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:58. |