![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
[QUOTE=brzuszki]
Cytat:
a i przepojka bezbombelkowa jest wskazana i jakieś przegryzki ( i nie mogą to być paluszki ani słone orzeszki) /qrde pepsi na kaca też nie jest najlepszym pomysłem ![]() lecz reasumując, jesli ma się next dnia wypraswę za fajera w planie to ładować gaz nalezy ostroznie i z umiarem i odpowiednio wcześnie przestać pozdrófka
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
hmmm Brzuszki! tu niechodzi o to czy kttos moze jak sie bedzie czuł ja szczerze odradzam np nigdy nie pozwole qmplom jechac po kielichu a zreszta nie musze po tej historii co opisałem nikt nie wsiadzie nawet po 8h bo czlowiek moze czuc sie spoko ale 130km to duzo i wtedy moze sie okazac jak obnizenie czasu reakcji działa!
Moze jestem wyczulony ale mój szwagier pracuje na pogotowiu i po własnie swietach i czasach takich imprez z luboscia opowiada szczegóły na jakich wypadkach był (bo pracuje na karetce ratunkowej) niechciałbym p[o porostu aby wyjechał do mnie kiedyś! Kazdy robi jednak jak uwaza ale ja jestem zdecydowanym przeciwnikiem!
|
|