![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Słaby zasilacz??
Czy są jakieś skutki zbyt słabego zasilacza? Mam Celerona 1,7 i zasilacz na którym pisze, że max. to 235W, a te Celerony to chyba powinny mieć tak jak P4 conajmniej 300W.
Pzdr. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
skutki?
![]() ![]() Mialem tak kilka razy, obudowa byla tak goraca (wlasnie, cala obudowa!) ze mialem problem z wystawieniem kompa z jego wneki ![]()
![]() |
#3 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Faktycznie, temperatura wewnątrz jest dość wysoka, a karta graficzna nieraz parzy...
Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.07.2002
![]() |
Też mam zasilacz 235W i do tego durona1300 ktory jest bardziej "prądożerny" niż Twój celek a obudowa wcale mi sie nie grzeje i wogóle żadnych problemów.
aha, z przodu obudowy na zaślepce od kieszeni nawierciłem dziury (pomiędzy HDD a CDRW). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
W moim przypadku obudowa sie nie rozgrzala, tylko sam zasilacz - rozgrzal sie i po prostu przestal dzialac... a przeciazylem go na bank: 2 dyski, 3 napedy, skaner zasilany przez USB, 2 dodatkowe wiatraki. Zasilacz mial 250W
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
siema z zasilaczami to jest tak np zasilacz 300W moze byc gorszy od zasliacz 250W .Cała sprawa polego na tym : kazdy zasilacz jak sama nazwa wskazuje zasila costam,i podaje napiecie np.12V .Tylko jest jeszcze jedna sprawa moc czy ww.zasilacz przy obciazeniu np.200W.jest wstanie dalej podac to 12V czy czasem nie daje sobie rady i tylko podaje 10V.Wedłóg mnie zasilacz w kompie to bardzo ważna sprawa.,czasami wiele kłopotów z kompem moze byc z jego powodów,Jesli bendzie za słaby to moze sie skonczyc całkiem niezłym boom.. i połowe kompa do wymiany .Rada zasada jak z prockiem zawsze lepiej niec 2GHz niz 1,5 ,tylko bez przesady pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|