![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Nie widzialem tego posta. Otworzylem okno i poszedlem jesc obiad. A dopiero potem pisalem ten post. Tak wiec wtedy gdy to otwieralem to go nie bylo.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Po powrocie do domu odpaliłem kompa i z ciekawości włączyłem Biosa. Uruchomił się ku mojej radości - niestety po resecie już się nie włączył. Kurde nie wiem co jest grane. Jak komp ileś nie chodzi a potem go włączę to Bios wchodzi bez bólu - a potem już nie chce....
![]()
![]() |
#3 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Płyta główna odwiedziła serwis, w którym została niby sprawdzona. Wyrok brzmiał - płyta w 100% sprawna. Hmmm... w takim razie chyba pozostaje zasilacz. Koleś w serwisie mówił, że komp mu się nie resetował i napięcia były dobrze wskazywane (mój problem z napięciami polega chyba na tym, że w programie ABITa w kolumnie podpisanej jako +3,3 o ile się nie mylę - u mnie widniała wartość 2,75-2,80 i komp się o to pultał - brzęczyk piszczał jako ostrzeżenie). Szkoda tylko, że w serwisie do przetestowania wzięli tylko płytkę - bez reszty komponentów - choćby zasilacza... Pozostaje mi więc chyba jedynie odwiedzić sklep gdzie kupowałem zasilacz... Jeśli nie pomoże wymiana zasilacza to sam już nie wiem...
![]() |
|
|