![]() |
Płyta główna odwiedziła serwis, w którym została niby sprawdzona. Wyrok brzmiał - płyta w 100% sprawna. Hmmm... w takim razie chyba pozostaje zasilacz. Koleś w serwisie mówił, że komp mu się nie resetował i napięcia były dobrze wskazywane (mój problem z napięciami polega chyba na tym, że w programie ABITa w kolumnie podpisanej jako +3,3 o ile się nie mylę - u mnie widniała wartość 2,75-2,80 i komp się o to pultał - brzęczyk piszczał jako ostrzeżenie). Szkoda tylko, że w serwisie do przetestowania wzięli tylko płytkę - bez reszty komponentów - choćby zasilacza... Pozostaje mi więc chyba jedynie odwiedzić sklep gdzie kupowałem zasilacz... Jeśli nie pomoże wymiana zasilacza to sam już nie wiem...
|
A czy ten gość w serwisie umial wejść do BIOSu??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przy okazji - w temacie o pulpitach pokazałeś tapetę podobną w tematyce do tego, co masz na awatarze. Czy masz może również taką? Bo z tego, co widzę, przedstawia Toyotę Celicę - mój absolutnie ulubiony samochód :) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
A przy okazji wejdź sobie tutaj . Są tam jeszcze inne spoko tapetki... Pozdrowienia --edit-- A Ty w temacie o pulpitach masz fajny pasek zadań. To jest jakaś kompozycja pulpitu? Masz takie coś na kompie do przesłania??? Jest zajefane. |
Cytat:
Pożyczyłem sobie od brata zasilacz - napięcia są ok - ale z BIOSem dalej różnie. Przykładowo - na 5 prób - 4 razy wszedł do BIOSu a raz nie... |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Ja też nie wiem czy 3D Mark coś daje. Może poprostu gościu chciał sprawdzić nie płytę, tylko swoją kartę graficzną??? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:30. |