![]() |
Problem rozwiazany dzieki Forum Konnekta. Problem byl spowodowany migajacym scroll lock'iem, ktory migal gdy odbierane sa dane z neta [autoconnect]
pozdrawiam;D |
Cytat:
wystarczy otworzyc okno rozmowy z kims innym z twojej listy kontaktow i zaraz zamknac i powinno juz byc OK |
"Ustawienia----->Twoje dane"
|
A wie ktoś jak mam zmienić "JA" na Loczek ?
Ja: (10:36) to już wiem, a jest druga cześć ? Ewelina: (10:36) nio jest denerwuje mnie ten JA. |
Cytat:
tez tak kiedys mialem. Mi lista znikała jak ktoś pisał do mnie wiadomość. Wyłącz dźwięk przychodzącej wiadomości mi kiedyś pomogło. Teraz jest jakoś normalnie. pzdr |
@rosol może napisz na forum konnekta.:)
Wracając do tego uszkodzonego pliku Loczka. Dopóki hao - twórca konnekta nie wypuści wersji z przepisaną od nowa obsługą plików dtb to zainstalujcie konnekta razem z profilem na innej partycji niż system. Partycja powinna mieć też system plików NTFS i być co jakiś czas defragmentowana. Zwiększa się wtedy bezpieczeństwo plików. Do robienia kopii ustawień profili i listy kontaktów służy wtyczka exPIMP:) |
konnekt ma dziwne "fazy" często nie pasuje mu właśnie jakiś tego typu plik z danymi.
u mnie czasem wyskakuje co innego, ale biore ok i włącza się. kiedys faktycznie tez musialem cos usunac. |
To ja sie dołącze do tematu, bo mysle ze problem rozwiazany....
Otoz gdy rozmawiam przez konnekta i chce wstawic jakas emotke to jak klikne na ikonke oznaczajaca emoty to albo lista emotow otworzy sie i bardzo szyko znika albo wogole sie nie otworzy. Czym to moze byc powodowane? |
Tak ze wszystkimi ;)
@ndy - Reputa poleciała ;) |
Kurcze no to mnie @ndy dobiłeś ! Ze wszystkimi ustawieniami ?
|
Tak, stworzyć od nowa profil w konnekcie.
|
Nie znalazłem takiego pliku. Czy jest jakiś inny sposób, żeby to naprawić ?
|
Jest to plik odpowiedzialny za wszystkie ustawienia twojego profilu. Masz taki komunikat ponieważ plik został uszkodzony. Poszukaj w tym samym folderze pliku o takiej nazwie: cfg.dtb_.tmp i zmień jego nazwę na cfg.dtb.
|
Usuń ten plik ;p
|
Problem z Konnektem.
Witam.
Próbuję włączyć konnekta i ... moim oczom ukazuję się taki komunikat. Czy ktoś wie jak to naprawić ? Dodam tylko, że program nie otwiera się. Nie mogę nawet wybrać innego profilu. http://img129.imageshack.us/img129/3955/konnekt3pz.jpg |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:46. |