![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Problem z kontem e mail....
Otoz moj problem jest następujący:
Mam konto pocztowe założone na onecie, chciałem sobie odebrać pocztę ale wywaliło mi bląd ze wpisalem zly login lub hasło. zdziwilem sie gdyz nigdy nie musialem podawać żadnego hasła zeby odebrac sobie poczte.. Postanowiłem odebrać pocztę bezpośrednio ze strony onetu, nie uznaje ta mojego maila ani hasła wogole.. Pytam sie was koledzy forumowicze co sie mogło stać? Czy inni ludzie z kontem na onecie mają ten sam problem? Prosze o pomoc bo to konto jest mi niezbędne.. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
A. Usuneli ci konto (za jakies wykroczenie lub tak po prostu)
B. Ktos ci zhakowal konto Mialem podobnie z WP.pl - konto zniknelo ni z tego ni z owego. Olalem, przepisalem wszystie maile na Gmail i juz tylko praktycznie tego uzywam (no i jeszcze ClassicGOD[lol]Half-Life2.pl ale to mail sluzbowy)
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 10.12.2005 o godz. 12:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
xxx at nnn.xx xxx [at] nnn.xx xxx[at]nnn.xx Trzeba chyba zmienic zapis ... tylko jak... Nie wiem czy tu juz roboty dotarly ale lepij sie zabezpieczyc.... Ostatnio zmieniany przez polakT : 10.12.2005 o godz. 13:06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
xxx(at)yyy(dot)zz
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Dzieki juz mienilem - i tak dostajemy na codzien tyle spamu (emaile sa na www podane) e nawet komercyny (!) filtr antyspamowy sobie nie radzi.
![]() |
#6 | |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Kurde a onet niby takie bezpieczne konta ma....
Poczekam jescze kilka dni jak sie nic nie zmieni zakladam nowe ale juz nie na onecie.... kurna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Tego typu problemy spotykają mnie co jakiś czas - i wcale to nie oznacza, że mi zamknęli konto czy coś innego - po prostu najczęściej są to problemy u nich z serwerami chyba itp. Najczęściej dotyczy to kont na Interii - sam mam tam dwa, oraz Ojciec jedno - aczkolwiek do konta na o2 też czasem Outlook nie może się zalogować. Najczęściej te problemy ustępują po kilku minutach - z tym, że chyba w ostatnim półroczu już dwa razy trwały chyba po 2-3 godziny (albo i dłużej). A tak na marginesie zauważyłem, że moje konto na poczta.fm (jedna z domen Interii), nie za bardzo jest "kompatybilne" z np. serwerami z których wysyłać można e-kartki - np. wysłałem ostatnio ze strony 123Greetings.com - miałem dostać potwierdzenie wysłania i dotarcia - nic nie doszło, później zrobiłem eksperyment i okazało się, że na konto na poczta.fm nie dostarcza ?? Pozdrawiam ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 11.12.2005 o godz. 11:11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam konto na www.epf.pl. Jak widzicie w moim podpisie - podaje otwarcie z "malpka" i zadna przykra niespodzianka do dzis mnie nie spotkala...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|