![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Problem z "Menu Start"
Mój problem jest dosyć prozaiczny - może ktoś się juz z nim spotkał i go jakoś rozwiązał.
Swego czasu posiadałem celerka 366 + tnt2 vanta - winda miała w zwyczaju po pewnym czasie ( bliżej losowym ) kasować ikone menu start i w jeje miejsce wstawiać jakieś takie ciapki ( losowe dane ) . Po zainstalowaniu sterowników MSI problem minął. Aktualnie mam Athlona 1333Mhz + GeForce 2 Titanium i problem jest idento ale rzadne stery nie pomagaja nawet najnowsze tylko i wyłącznie do gf2 Ti aa mam zainstalowane wszelkie stery do amd ale to pewno nie jest z tym zwiazane bo u celerka było to samo pozdro moze kto mi pomoże
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Podejżyj ikonkę user.exe w katalogu windows/system. To właśnie ona. Zobacz co się z nią dzieje.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Usuń Icon Cache, jest taki plik (ukryty) o podobnej nazwie gdzieś w głównym katalogu Windows.
![]() |
#4 |
Member of Blokers.net
![]() |
Wielkie dzieki - spraedze jak tylko mi wywali ikony ( oczywiście zgodnie z prawem Murphego teraz wyswietla sie bez problemu . Yahol ale wiesz co w user.exe so ikony windy ale co dziwnego mnie wcina icone wraz z napisem START a tam tego niezauwazyłem . no nic potestuje oba przypadki
w kazdym bac razie thx i czekam ew na inne prop - bo to wsumie nie przeszkadza w pracy ale jakos mnie frustruje mentalnie ![]()
![]() |
#5 |
Member of Blokers.net
![]() |
Juz sie wywaliły i spiesze z opisem
w pliku user.exe ikony bez zmian ;( po skasowaniu shelliconcashe nic sie nie zmieniło aaa zapomniałem dodac ze po restarcie icony menu start wracaja na miejsce ( aaa czasami tez sie tak robi z iconami e/pop-a a w skrajnych przypadkach min,max,przywróć w oknach IE . Może da sie zwiekszyc jakos cash icon moze tyle tego ma ze mu miejsca brakuje bo najczescie sie tak robi jak mu właduje giere która ma wymagania - choć tez nie zawsze ( a i oczywiscie robi sie tak nawet na czystym systemie ).
![]() |
#6 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Sniper a jaką masz kartę dźwiękową / jak pamiętam takie fazy sygnalizują że masz na pokładzie jakąć yamahę /nie pamiętam typu ale stery której z nich powodowały takie zagwozdki/
pozdro
![]() |
#7 |
Member of Blokers.net
![]() |
ta mam yamahe kurde czyzby czyzyk
![]() dzieki za porade sprawdze jak najszybciej
![]() |
|
|