![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poszukiwany manager do spraw personalnych, albo po prostu przełożony...
Mam ankietę przeznaczoną właśnie dla takiej osoby i chciałbym, aby rzuciła na nią okiem, pod kątem jakiś niezrozumiałych sformułowań, czy też źle zadanych pytań. Nie musi to być od razu manager do spraw personalnych, ale każda osoba, która ma pod sobą kilku pracowników.
Jeśli jest tu ktoś taki, to proszę o kontakt. Samo wypełnienie ankiety (na tym w sumie też mi zależy, ale mniej) nie powinno zająć więcej niż 15 minut.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Straszny Podstronkowy
Data rejestracji: 27.07.2002
![]() |
Czesc, jestem dyrektorem szkoly (nawet Zespolu Szkol), wiec jesli mozesz i chcesz to poslij ankiete na priva. Jutro ci ja odesle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ps: Bardziej niż na samym wypełnieniu ankiety zależy mi na wszelkich uwagach na jej temat. Przygotowuję ją z przedmiotu: "Projektowanie kwestionariuszy marketingowych" i analiza wyników nie jest specjalnie istotna (to będę musiał zrobić na innym przedmiocie - zachowania konsumenckie...). Część pytań w ankiecie może się wydawać dziwnych, ale jest to spowodowane tym, że wymogiem było zastosowanie w niej każdego typu pytania, jakie można wyróźnić (np. rangowanie listy, techniki projekcyjne, skala Likerta itp.). Ale też o to chodzi, żeby ktoś przy wypełnianiu zwrócił uwagę na to, że to nie ma przecież sensu. To jest wersja wstępna, z której trzeba wyciągnąć i odpowiednio opisać wnioski. ps: Jeśli to nie problem, ankietę wolałbym przesłać na maila ( mój to: andrzejj9 ...@... poczta.onet.pl ) - archiwum zajmuje około 900KB. Gdybym wkleił sam tekst prawdopodobnie szlag trafiłby wszelkie formatowanie i całość mogłaby być nieczytelna..
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 16.01.2005 o godz. 00:05 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|