![]() |
może się coś uszkodziło ?
może miałeś np. wzmacniacz podł. do k. dźw. ? sam nie wiem. kolega też ma płytę ecs-a i np. na colin 2 starsznie mu przerywa.... zarówno dźwięk jak i grafika dlatego nie jestem zwolennikiem ECSów a już tym bardziej na sisie (fuj) ja bym próbował: inny system / sterowniki / bios ... nowa płyta ? albo wył. calkiem ta k. dźw. i jak masz szmal to kup sobie inną kartę d. |
a mozesz mi podac adres sisa???
co tu jeszcze opisywac?jedno co jeszcze zaowazylem to jak odinstaluje stery i zainstaluje od nowa to zakres przerywania ma 5 a po uruchomieniu compa od nowa mam 11.moze to jest problem.aha jeszcze jedno.po wyjsciu z ktorejkolwiek gry glos juz nawet w winie nie chodzi.a co ciekawe juz kiedys zainstalowalem wina od nowa i to tez nie pomoglo:(nie wiem juz co robic. |
Cytat:
poza tym gry, roznie z nimi bywa, czasem jest takie cos jak pomoc techniczna dla konkretnych gier i problemow sprzetowych |
moja karta muz. jest zaaintegrowana.
model jej to SiS 7012. jaki codek?? |
Cytat:
Ta plyta ma codek, probowaes tego uzywac ? |
tak ten problem pojawil sie od jakiegos czasu.przedtem bylo ok.
ten sposob juz probowalem i nic |
A moze cos sie pomieszalo ze sterownikami?(rozumiem, ze wczesniej wszystko bylo ok i ten problem zaczal wystepowac od jakiegos czasu)
Czy probowales odinstalowac stery i zainstalowac od nowa? |
problem z muza
Mam taki problem.Moja karta muzyczna przestaje reagaowac.
jak wlaczam jakas gre to dzwiek znika po 5-10 sekundach. a niektore gry(np nba 20030 nie dziala jak jest k.muzyczna wlaczona).zeby sobie zagrac w nba musze wylaczyc k.muzyczna. moja plyta glowna to: ECS P6S5AT - Chipset SIS635. czy ktos wie w czym moze lezec przyczyna.moze poprostu ona sie kloci z jakims innym sprzetem w compie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:15. |