Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.10.2003, 09:22   #1
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
[problem] z MyIE2 (nakladka na IE)

No wlasnie, cos dziwnego sie stalo wczroaj ... odinnstalowalem sobie nav'a, zainstalowalem kaspersky'iego dla proby i wszystko pieknie smiga, tylko, ze ani IE, ani nakladka na niego (myie) nie dzialaja, tzn. normalnie wpisuje adres np. "www.wp.pl" laduje sie..., ale po ok 3sec sama sie zamyka! . Nie wiem co jest grane...
pozdro

ps - mam xp..., teraz pisze spod opery
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.10.2003, 09:37   #2
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Dość dziwny problem - nie zetknąłem się jeszcze z czymś takim... Sam ostatnio zastanawiałem się nad instalacją tego Kaspersky'ego - ale jak ma mi zamykać przeglądarkę to dzięki
Co do nakładek to preferuję Avant Browser - moim skromnym zdaniem to najlepsza nakładka - ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje
Stary 21.10.2003, 09:49   #3
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Dodam (za przeproszeniem ), ze np. www.dupa.pl wchodzi normalnie! ..., wiec cos mi tu reklamy, ablo jak blokuje..., a jak wchodze np. na www.linuxroot.tk (strona tomgoo i po czesci moja ), to w rogu przegladarki mryga dziwna ikona..., tak samo na wp.pl itp., ale na w/w gdzie sie nie zamykala to nie bylo tego! ... ale namieszalem
pozdro
Dołączone obrazki
[problem] z MyIE2 (nakladka na IE)-cojest.gif 
Stary 21.10.2003, 13:58   #4
Blaze
Fire Walk With Me

Data rejestracji: 20.04.2003
Blaze zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ta ikonka to informacja, że KAV sprawdza ściągane dane. A co do samego zamykania to mam KAV od dłuższego czasu i jeszcze nie zamknął mi żadnego okna sam z siebie, ale nie używam żadnych nakładek na IE.

Windows XP Pro SP2 protected by Kaspersky Internet Security 6
Blaze jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2003, 14:25   #5
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Smartek, odinstaluj w Kasperskim "antiwirus script checker", on czasami miesza a nie jest niezbędny do pracy.
Stary 21.10.2003, 22:16   #6
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

---ROZWIAZANIE---
Wlasnie znalazlem rozwiazanie, bylo oczywiscie banalnie proste... jak zawsze ..., no wiec chodzilo oto, ze podczas deinstalacji Norton'a AntiVirus 2004PL wykrzaczyl sie deinstalator..., skillowalem mu proces i deinstalacja nie byla pelna, recznie usunalem katalog NAV'a..., zainstalowalem KASPERSKY PRO 4.5PL i wlasnie byl w/w blad, lecz ja to zauwazylem pozniej.
Chodzilo oto, ze "odpadki" Norton'a "gryzly" sie z KAV'em i z IE ..., wystarczylo zessac programik Rnav2003.exe, jest to sofcik od Symantec'a, ktory usuwa resztki nortona, nastepnie nalezalo unnistalowac Kaspersky'iego, uzyc w/w programiku i nastepnie znowu instalacja Kaspersky'iego..., problem oczywiscie zostaje rozwiazany i juz jest wszystko wraca do normy. Tak wiec jesli ktos ma ten problem co ja to to rozwiazanie jest jak najbardziej poprawne [@brzuszki - skojarzylo Ci sie to z czyms? 'ostatnie zdanie ofkorz!' ].
pozdro
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: