Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.11.2003, 09:10   #1
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Problem z napisami do filmów.

Mam kilka filmów, do nich oczywiście napisy, niestety napisy zupełnie nie pasują do tego co dzieje się na ekranie. Raz są spóźnione a raz wyświetlane zdecydowanie za szybko ( nawet 1min różnicy ). Wiem że jest jakiś soft który dopasowywuje napisy do filmu, tylko nie wiem jaki bo akurat w tym temacie nie jestem do przodu. Kiedyś sciągnołem cos z www.divx.pl ale jak człowiek sie na tym nie zna to jeszcze bardziej spierniczy niż naprawi. Najlepiej jakiś w miare prosty soft do edycji i naprawy napisów. Dzięki za pomoc.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.11.2003, 09:31   #2
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Ja uzywam z powodzeniem, Time Adjustera. Bezplatny, po polsku, sprawdza sie we wszystkich rolach: dzielenie textu, laczenie, przesuwanie, zmiana formatu.
Mozna jeszcze uzyc SubEditPlayera.
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.11.2003, 10:30   #3
markus96
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 04.10.2002
markus96 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
w Allplayerze jest taka opcja gdzie można spokojnie dopasowac tekst do tego co mówia i zapisać w nowym pliku. Powodzenia
Stary 06.11.2003, 12:01   #4
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
napisy nawet przesunąć można używają po prostu VPlayera , jednak moim osobistym zadien SubEdit jest lepszy
Stary 06.11.2003, 14:46   #5
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja też z powodzeniem używam w tym celu SubEdit'a - mój ulubiony player
Stary 06.11.2003, 15:03   #6
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
SubEdit
albo www.napisy.info (najwieksza baza w polsce) i sciagnec takie do Twojej wersji
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: