![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
PRoblem Nokia 9210
Witam kilka dni temu mój kolega kupił Nokie 9210 Po pewnym czasie, kiedy to chciał zobaczyć kartę pamięci wyjął i włożył do gniazda i juz telefon jej nie wykrywa (telefon był włączony, a karta była po formatowaniu ) Czy ktoś sie spotkał z takim problemem albo z problemem karty w tym tel.? Proszę o odpowiedz z gór thx co zrobić??
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
to pozdrów kolege. wyciąganie kart pamięci z włączonego sprzętu nie jest zbyt mądrym zachowaniem. prawdopodobnie karta jest już do wywalenia.
|
|
|
#3 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Wyjmowanie karty z wlaczonego urzadzenia nie uszkodzi jej chyba ze odbylo sie to czasie zapisu.
|
|
|
#4 |
|
PiwoWar
![]() |
wszystko zależy jaka to karta. niektóre karty niedopuszczają hotswap. przedewszystkim trzeba było przeczytać instrukcję obsługi telefonu. ja i tak wyłączam urządzenia jak mam cokolwiek z niego wyciągać, lepiej dmuchać na zimne niż potem mieć jakieś jazdy.
edit zresztą na 28 stronie instrukcji napisane jest jak byk, że przed włożeniem karty telefon musi być wyłączony więc jak ktoś ma problemy z czytaniem to po co mu taki telefon.
bibere humanum est, ergo bibamus niech Wasze najlepsze dni z przeszłości będą najgorszymi w przyszłości ![]() darmowa muzyka http://rtfm.killfile.pl/ Ostatnio zmieniany przez Igloo : 15.07.2004 o godz. 12:40 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Ja uzywam tylko SD a one hot wap chyba dopuszczaja
w kazdym bac razie w moim PDA problemow z tym niema.
|
|
|
#6 |
|
PiwoWar
![]() |
SD może tak, ale w 9210 jest jakaś karta dedykowana i manual to święta księga. jak piszą, że fon ma być off lepiej go wyłączyć niz potem mieć problem.
sasm jestem posiadaczem aparatu z kartą SD ale jakoś nie kusi mnie hotswap
bibere humanum est, ergo bibamus niech Wasze najlepsze dni z przeszłości będą najgorszymi w przyszłości ![]() darmowa muzyka http://rtfm.killfile.pl/ Ostatnio zmieniany przez Igloo : 15.07.2004 o godz. 14:12 |
|
|
|
![]() |
|
|