![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Instalacja nienadzorowana Win2000
Drodzy forumowicze, poproszono mnie o zrobienie instalacji nienadzorowanej Windy 2000 Professional. Zrobiłem to według schematu z artykułu z Infojamy
http://infojama.pl/sections.php?op=v...icle&artid=149 wszystko poszło pięknie z jednym wyjatkiem. Nie mam możliwości wpisania seriala podczas tworzenia pliku odpowiedzi, czyli winnt.sif. Robiłem instalacje nienadzorowane zarówno WinXP jak Win2003 i tam była możliwość wpisania seriala, by podczas instalacji już o niego Winda nie pytała. Czy robiliscie taką instalkę z Win2000 i czy tam nie ma możliwości zapisania seriala, czy ja coś przeoczyłem. Nie wchodzi w rachubę nLite, tam nie ma możliwości pełnej automatyzacji instalacji.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Nie robilem czegos takiego.Ale w przypadku integracji windows2000 z sp mozna bylo tez troche zakrecic i windows nie chcial juz przy instalacji seriala.Instalowal sie bez.Wiec moze to jest cos podobnego.Musialbys sprobowac instalowac windows i zobaczyc co sie dzieje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... ależ proste było rozwiazanie, skopiowałem do pliku winnt.sif, całą sekcję User Data z winXP, podmieniłem seriala na tego z win2000 i instalator juz o numerki nie pytał. Problem rozwiązany :cool:
![]() |
|
|