![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
rowerRorysta
Data rejestracji: 31.03.2007
![]() |
Problem z "Pauzą" w grach
Witam.
Niedawno miałem okazję zmienić platformę sprzętową, na troszkę bardziej wypasioną niż miałem. Otóż po podmianie "flaków" kompa postawiłem od nowa system i w ogóle resztę softu. Wszystko śmiga aż miło, ale ... Mam mały problem z graniem. Mianowicie, jeżeli mam odpalone połączenie z netem (mam Neostradę ze SpeedTouch 330) to co parę minut załącza mi się pauza. Tak jakbym klawisz wciskał (czego nie robię) Jeżeli mam odpalonego uTorrenta, czy też Azureusa (z oboma dzieje się to samo) i coś ściągam, to pauza :klika się" namiętnie co sekundę. Czym może byś spowodowany teaki efekt? ![]() System to Win XP SP2 uaktualniany na bieżąco. DirectX 9.0c. Stery do grafy najnowsze. W dzienniku zdarzeń nie ma żadnych wpisów. Proszę o jakąś poradę. To naprawdę szarpie nerwy. ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powi***261;zanie z tymi klientami torrenta sugerowa***322;oby co***347; z jav***261;, ale strzelam na ***347;lepo...
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
rowerRorysta
![]() |
Raczej nie. Nawet jak nie mam zapuszczonego żadnego klienta torrent, to i tak ta pauza "się klika" tylko o wiele rzadziej.
![]() |
#4 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mo***380;e co***347; jeszcze masz pisane w javie?
![]() Ale najprawdopodobniej i tak strzelam kul***261; w p***322;ot. ![]() Jeste***347; w stanie okre***347;li***263;, czy te pauzy bez klient***243;w s***261; regularne? ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
rowerRorysta
![]() |
Ja raczej wykluczy***322;bym jav***281;.
Nie zwr***243;ci***322;em uwagi na to czy to cykliczne jest, czy nie. Wiesz jak to w nerwach jest. Pyka***322;em sobie w***322;a***347;nie przed napisaniem tego w***261;tku w Maxa Payne 2 i w co ciekawszych momentach gierka staje. Czasem spauzuje i wraca do gry, czasem zostaje spauzowana.
![]() |
#6 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Sproboj wylaczyc GG (lub co tam masz).
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Albo zablokuj na firewallu wszelka aktywnosc sieciowa i sprawdz czy pomoglo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|