Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.03.2005, 19:49   #1
retrox
Bywalec

Data rejestracji: 18.12.2004
retrox w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z Pinnacle Studio 9.3 Plus - Nie wgrywa MPEG4

Nie mogę otworzyć żadnego pliku z rozszerzeniem .avi kiedy chcę coś otworzyć wywala mi bład "Nie można otworzyć pliku.... Program Studio nie obsługuje tego formatu pliku wideo MPEG4. Mam zainstalowane codeki Kazza Lite. Mam aktywowany klucz w pinnacle MPEG4 na ich stronie przy aktualizacji pisze ,że mam wszytskie kodeki. Co zrobić z tym fantem...
Dodam ,że program jest przystosowany do obsługi MPEG4
retrox jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 05.03.2005, 23:47   #2
Zdzisiek
Bywalec

Data rejestracji: 07.02.2005
Zdzisiek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
mam ten sam problem i szczerze mowiac nie znalazlem jak dodat zadnego rozwiazania.

dodatkowe plug-iny nie maja tu chyba nic do rzeczy
Zdzisiek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.03.2005, 09:38   #3
retrox
Bywalec

Data rejestracji: 18.12.2004
retrox w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Widzę ,że nie wiecie Szkoda bo programik jest masakryczny. Zdenerwowałem się z lekka kiedy wgrałem nowe dzwięki z ich strony i co się okazało muszę podać kolejny klucz aktywacji. (tylko skąd go....) przecież nie zapłącę 40 zł za 24 odgłosy zwierząt . żeby w mairę to chodziło musiałem wpisać ponad 13 kluczy aktywacyjnych czy wie ktoś może jak przerobić tą wersję czy coś żebym mógł instalować dodatki bez tych pierduł. No i może polecicie jakiś program to przerobienia MPEG4 na MPEG2 (chyba dobrze piszę ,ale bez straty jakości
retrox jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.03.2005, 10:00   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez retrox
.... No i może polecicie jakiś program to przerobienia MPEG4 na MPEG2 (chyba dobrze piszę ,ale bez straty jakości
WinAVI Video Converter ja strat nie widzę (na DivXach są takie, że nic nie zaszkodzi a szybko, łatwo i przyjemnie)
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: