![]() |
może masz rację, sprawdzę. Próbowałem ponownie uruchomić pc w awaryjnym i za pierwszym razem sie nie dało.
|
Cytat:
jak pisałem sprawdz czy nie masz syfu na złaczach- wyczysc gniazdo jak i sama karte |
przeczyściłem i nic z tego, nadal jest to samo
|
Zmień stery na strasze, mialem podobny problem ale tylko w grach, a konkretnie na tych ze stajni EA Sports. Moze pomoże.
Pozdrawiam |
spróbuj manewr ze sterownikami jak napisał wyżej 47, czasem stery fiksują, zastanawiam sie czy jest wszytsko ok z Twoim monitorem, moze on sie uwalił i gdy sie nagrzeje świruje.
Kiedys miałem podobne hity jak Ty tylko z telewizorem, skubaniec był w srodku cały zakurzony, spróbuj sprezonym powietrzem wyczyscic monitor, moze jest zakurzony w środku, jeśli to nic nie da spróbuj podłaczyc kompa do innego monitora PEACE |
stery próbowałem starsze i nowsze i nic z tego, wygląda na to że grafika padła
|
ten screen to jest printscreen, więc wszyscy, którzy pisali o padniętym monitorze...nie napiszę tego co chciałem :>
i naprawdę wygląda to sprzętowo :( grafika do śmietnika, ale w co jeszcze da się pograć (nowego) na takiej grafie jak na mojej GF4 440 MX 64MB nic nie chce chodzić? |
Tobie ED powinno sporo gier jeszcze chodzić, to jest nie możeliwe żeby nic nie chciało chodzić, na małych detalach wszystko pójdzie
|
a właśnie są tak złośliwie porobione, że nie chodzą - zmowa producentów gier i kart normalnie. widać to po reklamach w grach. ostatnie co chodziło bez większych problemów to Far Cry. Brothers in Arms zassałem ostatnio demo z www.fileplanet.com i czarny ekran.
w zasadzie nic z dobrych tytułów wydanych pod koniec zeszłego roku i w tym nie chodzi. |
gdyby coś było nie tak z monitorem to printscreen by tego nie uchwycił :P
zdecydowanie coś z grafą się dzieje, albo sterowniki albo karta po prostu pada sprawdź może ją na innym kompie ;) |
sterowniki są napewno dobre grafa jest do d**y ale powoli zbieram fundusze i siły na nowego kompa
|
ostatnio moja ślepota nie zna granic, nie zauważyłem przedtem tego screena (( (( (( (( (( (( ((
sory czyli grafa nadaje sie do sprawdzania prawa ciązenia, zobacz jak szybko upadnie na glebe kiedy podrzucisz ja do góry ;) |
Miałem identyczny przypadek na MSI MX440. Na Milion procent grafika do wymiany. Powodzenia w zbieraniu funduszy:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:47. |