![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
WWW ----> SMSEra
Jak pewnie zauwazyliscie, nie da sie wysylac smsow z GG na telefony w sieci ERA. Niedlugo ERA planuje wylaczyc dotychczasowa bramke. Dostepna bedzie tylko bramka na stronie www.eraomnix.pl.
Problem jest w tym, ze na tej stronie trzeba sie zalogowac, aby wyslac smsa. Limit to 10 sms w bramce podstawowej(na dzien a nie na numer telefonu). I nie da sie tego obejsc. Cos dziwnego zaczyna sie dziac w sieciach komorkowych. Pozdrawiam |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Z gg to problem, ale z tlen'a to bez problemu.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Jedi Master
Data rejestracji: 15.10.2002
![]() |
|
|
|
#4 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Już wczesniej mi ktos te strone polecał i mam z nia ten sam porblem ! Wywietla mi sie takie cos ! Ooops,... You've got a Problem ! If you were brought to this Page, ask yourself the following questions: Did you leave your browser idle for a long time? Your session time for accessing this page has ended. Just Login again!. Are you using a Browser that doesn't support cookies, or do you have cookies disabled? Your browser must support cookies, and the options for cookies must be enabled. Steps to enable cookies: Internet Explorer 5 (or higher) 1. Click Tools, and then Internet Options... 2. Click the Security tab. 3. Select the Internet zone. 4. On Default Levels, select a security level other than High. -or- on Custom Level, scroll to the Cookies section, and then click Enable for both cookies options. Internet Explorer 4.x 1. Click View, and then Internet Options... 2. Click the Advanced tab. 3. Scroll to the Security section. 4. Under Cookies, select always accept Cookies. Netscape Navigator 1. Click Edit, and then Preferences... 2. Click the Advanced tab. 3. Under Cookies, select Accept all cookies. If you see a Windows message notifying you, that a Web site is trying to send you a cookie when you try to sign in, please choose Continue otherwise Windows will reject your request. --------------------------------------- Mam ustawiony poziom standardowy z akceptacja cookies wiec ... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Odemnie mozna juz wysylac SMS'y do ERY. Otrzymalem od autora poprawiona wersje skryptu.
Poprawiona bramka sms! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
a ja nie mam problemow z wysylaniem sms'ow na ere
mi wyskoczyl komunikat czy zainstalowac nowy modul, dalem tak i juz
|
|
|
#8 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Cytat:
Nio ja ci to polecalem Tylko ze u mnie z takich dziwnych problemow nie bylo, a kozystalem z tego na roznych kompach, roznych laczach i systemach, nie wiem o co tu caman. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Spróbuje od sasiada - a moze to to ze za maskarada stoje?? ja nie mam juz pomysłów |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alojzy
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Do Ery to jakos ida, ale Plus (ograniczenie do 10 czy 15 sms z jednego ip) to totalna masakra. Czasem po tuz po polnocy uda sie wyslac, bo mam stale wewnetrzne ip, a zewnetrznie wyswietlane jest dla calej sieci jednakowe...
No ale sa strony (na szczescie) z ktorych idzie wysylac sms bez bramek operatorow... Drobna poprawka: Z GG to nie chca teraz isc, nawet z nowym modulem... Z Tlena poszlo z drobnymi problemami... Ostatnio zmieniany przez Gorzala : 24.03.2003 o godz. 21:51 |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Moze sie komus to przyda - jak sie chce z tego skorzystac a wyskakuje bład wystarczy / jwsli sie korzysta / WYŁACZYC proxy ! I wszystko działa PS: Fajna jest opcja ładowania midow przez ten serwis na telefon - mam juz wszystko co chciałem z dzwonków / uwaga tylko dla SIEMENSA i Noki / pozatym fajne sa sesemesy wysylane jako komunikat sieciowy / flash.
|
|
|
|
|
![]() |
|
|