![]() |
Mogą oni doświadczyć "wirtualnego wstrzymania " lub "pętli czasowej".
^_^ łał :) fajnie chce być takim użytkownikiem :) ale nie mam Linuxa :) |
Patch? A po co?
Ludzie, ponad 30 lat w technologii informatycznej, dotyczącej komputerów, to prawie jak wieczność... Już pewnie z 5 nic nie będzie takie, jakim znamy to obecnie, a za 10 być może zapomnimy o obecnych systemach operacyjnych, a te, które będą, działać będą na zupełnie innej zasadzie. Tak, jak zostało napisane wcześniej - proponuję zacząc martwić się gdzieś za 30 lat :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak ktoś ma linuxa może przeciez przestawic date na 19 stycznia 1938 i godzine na np 3:10 , poczekać kilka minut i wszystko będzie wiadomo :D Ale nikogo do tego nie namawiam :>
EDIT: joujoujou chyba o tym samym pomyśleliśmy :D |
No to chyba łatwo sprawdzić?
Czy nie wystarczy sobie ustawić w kompie tej daty, np. minutę przed "godziną zero" i czekać na rezultaty? Są chętni na test? :> |
Eeeee coś mi tu nie pasuje... Każdy dzień, miesiąć, rok, godzina minuty itd mają swoją określoną wartość i niepowtarzalną w tym ciągu??
A jakby tak przestawić datę na dzień następny lub o minutę przekroczyć tę "pluskwę" to co się stanie?? Nie mam aktualnie linucha a chętnie bym sprawdził. |
Jeszcze mamy duuzo czasu :)
|
@kraluk wlaśnie miałem napisać temat o tym. Widze, że mnie wyprzedziłeś;)
W ciągu tych trzydziestu lat wszystko może się zdażyć. Więć nie martwiłlbym się tym zbytnio ;) |
w 2012 wg wszystkich przepowiedni ma nastapic koniec swiata, wiec w czym problem? :)
a jesli nie, to do tego czasy sami sie wykonczymy |
proponuję zacząć się martwić za 32 i pół roku. :D
|
Problem roku 2038?
Witam!
Znalazłem dzisiaj ciekawego news'a, przeczytajcie go: Cytat:
Ta "pluskwa" nadal nie zniechęca mnie do Linuksa:D Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:30. |