![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
AJMAX
Data rejestracji: 28.10.2002
![]() |
Problem z San Diskiem 64MB
kupiłem sobie czytnik do karty san disk 64MB nagrałem na karte pare zdjęc i czytnikiem zgrałem do komputera po z graniu zdjec wyswietlił sie komunikat ze trzeba sformatowac dysk (czyli karte SD 64MB),więc sformatowałem i od tego czasu mój aparat nie widzi karty ,wydaje mi sie ze to przez to że Windows formatuje system plików Fat,Fat32 a na tej karcie był system plików Rav czy idzie to jakos naprawic ?czy ta karta nadaje sie do wyrzucenia kosztowała mnie 250zł chyba sie
![]() Czy ktos mi pomoze ?? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Re: Problem z San Diskiem 64MB
Cytat:
A czy z czytnikiem nie było jakiegos softu ?? Moze tam jest opcja formatowania karty ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Zobacz na stronie producenta czytnika czy nie ma jakiegos softu, jak nie znasz to wpisz na www.google.com nazwe firmy.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Dokopałem sie do strony producenta i jest tam dział download /drivers niestety nie podałes symbolu karty wiec szukac musisz sobie sam http://www.sandisk.com/tech/s_downloads.asp Powodzenia i pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
AJMAX
Data rejestracji: 28.10.2002
![]() |
Ponownie
Soft dostałem do czytnika który musiałem kupic zeby odczytac dane ,ale gdy teraz włoze karte do aparatu to tak jakby jej nie było a aparat sie zawiesza nie wiem co jest grane chyba dlatego ze sformatowałem go w systemie plików FAT32 a na karcie jest RAV sam juz nie wiem co zrobic.Dane karty (SanDisk 64MB SD.Card)Może idzie znalezc do formatowania metodą RAV jakis program
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|