![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Cytat:
ok. Zrobie tak jak w prezentacji przez namora. tylko mam pytania: 1. Odnosnie internetu. Ja jestem komputer A i lacze sie przez Neo. a jak ma sie laczyc komputer B?? Normalnie przegladarka i juz sobie jest czy jak?? 2. W moje miejsca sieciowe sa rozne wejscia przejscia i inne lacza w sieci (kidys je porobilem) mozna je usunac?? 3. I jak zrobi ta nazwe sieci co Ty napisales?? Bo niczego takiego nie wiedze. Dodam ze mam SP1 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
2 nie będzie ich 3 daj dalej i nazwa sieci tam to jest domyśłne MSHOME
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() |
Kolejny problem. Mam juz wszystko poustawiane i jest ostatni mysle problem z siecia. Na obrazku jest blad.
Ja moge wchodzic do 2 kompa (komp2) a z 2 kompa na 1 kompa (komp1) nie moge bo wyskakuje mi taki blad. Jak go sie pozbyc?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Cytat:
sprawdz czy w polu Odmowa do tego kompuera z sieci nie ma wpisane Gość jesli jest to usun
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]() nic z tego. przy tym goscia nie bylo. chce poprawic tamten komunikat. Jest inny!! Ale na tym samym kompie Tak brzmi: Kod:
\\komp1 nie jest dostepny. Mozesz nie miec uprawnien do uzywania tego zasobu sieciowego. Skontaktuj sie z administratorem tego serwera ,aby uzyskac uprawnienia dostepu. Blad logowania: uzytkownikowi nie przyznano zadanego typu logoania na tym komputerze Tak wyglada sytuacja z kompami ![]() Komp1 ----> Komp2 Komp2 -X-> komp1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]() bo ja juz nie mam pomyslu jak to zrobic aby bylo ok. przed tem bylo ok (ale maly eksperyment i siec nie dziala) ale to nie ma chyba nic wspolnego z prawami, bo tam tylko poprzestawialy sie odnosniki jesli mozna tak to nazwac. I IP byly na automatyczne tu i tu. EDIT: zrobienie jej od nowa nic mi nie da. jak to zrobic aby ona dzialala ![]() Ostatnio zmieniany przez IceManSpy : 11.07.2005 o godz. 21:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|