![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Majonez sorki, ale ja to widziałem tylko nie byłem pewien, że chodzi o jej karte. Jakoś strasznie wczoraj byłem niekumaty.
|
frog - w regulaminie simplusa jest napisane, ze jesli sie nie zarejstrujesz to MOGA Ci zaprzestac swiadczenia uslug (nie znam takiego przypadku, ale tak jest napisane)
Eliasz - jaka masz taryfe? Happy? wtedy bonus nie dziala - pisalismy juz kiedys o tym, nie chciales mi wierzyc; jesli masz ktoras ze starych taryf to powinni CI policzyc simki, ale tylko te z plusa i idei - jak masz z innego centrum serwisu, z netu, z ery, z zagranicy ... ble ble ble - nie tez CI nie nalicza |
ja mam inne pytanie apropos komorki
wlasnie dostalem do rak siemensa s45 po wlozenieu karty i wprowadzeniu pinu pokazuje komunikat: "aparat zaplokowany! kod sieci" trzeba wprowadzis jakis kod telefonu, czy jak? nie mam bladego pojecia o co chodzi:( |
hm, albo simlok, albo kod blokady aparatu
|
wlasnie na forum siemensa doczytalem sie, ze to bedzie chyba simlock
kurde... nigdy wiecej nie kupie fona na allegro :/ |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Przyznam się że na allegro kupiłem za 10 zł żeby gościu mi wysłał 2000 sms'ów. No i przyszły. głównie z nr. 503..., 504..., 505, 506, 507. w związku z tym powinienem mieć 50 Era Jednostek. Nawet gdyby Era coś wyczaiła (no bo nie wiem czy dokońca to legalne) to wcześniej powinienem mieć napewno 1 EraJednostke (bo wygadałem i otrzymałem troche smsów od znajomych z poza sieci). |
Cytat:
Kolo 20 zlotych kosztuje sciagniecie:) Pozdrawiam |
No ale ze Siemensami nigdy nie wiadomo, qmplowi ściagali simlocka z telefonu, który sobie kupił za granica i już niestety aparat leży w szufladzie, bo panowie się tak znali, że zdejmowali simlocka bez beckupa softu, a później się okazało się, że jednak simlock nie został zdjęty w odpowiedni sposób i nie ma co przywracać... :)
|
@Niebessska: podaj swój numer telefonu: sprawdzę czy Ci działa i jak to odblokowali. 8 )
|
Cytat:
|
Cytat:
Tajemnica:d Moze Wam Yankee poda ale watpie :P Ale chyba nie jest zle ze mna:P Pozdrawiam |
Cytat:
|
znowu mamy :offtopic: w :offtopic: u :rotfl: :mruga: :spoko:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:16. |