![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
Obudowa do PC
witam wszystkich
ostatnio przechodziłem koło Vobisu i zauwżyłem zestaw komp. taki jak na zdjęciu. Jestem ciekaw czy można gdzies kupiś podobną obudowe (lub taką samą).W Vobisie sprzedają niestety tylko całe zestawy, a kupienie zestawu ze względu na obudowe mija sie niestety z celem :\ wydaje mi sie że obudowa jest godna uwagi P.S. przekopałem allegro ale nic nie znalazłem
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Gość
|
Cytat:
ps. wg mnie obudowa beznadziejna ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
co do firmy obudowy to niestety sprzedawca nie mogł udzielić mi informacji bo był tak otępiały że nie potrafił nawet wymienić części z których składa sie zestaw
![]() |
![]() |
#4 | |
Gość
|
Cytat:
'' bo na czesciach jest za mało zysku '' poprostu musisz trafic na jakiegos innego sprzedawce, a wydaja sie oni tak beznadziejni ze robia wrazenie jakby potrafili rozroznic zestaw z procesorem intel od od zestawu z amd tylko po naklejce na obudowie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
heheh o tym Vobisie to już nie wspominam - szkoda gadać byłem w Vobisie w Carrefour (na miejscu AKS) i wiedze że ludzie pracujący w tej sieci sklepów bbbardzo się starają aby wychodzić na głupków (bez urazy dla pracowników Vobisu ktorzy naprawde znają sie na rzeczy)
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Jest to kwestia gustu - może kolega chce mieć komputer, który ma przypominać kino domowe ? Mi to przypomina raczej popularne kiedyś obudowy typu desktop - tylko, że ta jest ładniejsza ![]() Aczkolwiek, jak bym takiego czegoś raczej nie kupił - dla mnie komputer ma wyglądać jak komputer - wieżyczka i spoko - owszem może być ładna - ale bez przesady. Ale jak napisałem to kwestia gustu - z tym, że podejrzewam, że cena może być też wysoka .... Cytat:
Pozdrawiam ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 27.06.2005 o godz. 23:33 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
![]() a co do ceny to domyślam sie że może byc troszeczke wysoka pozdro
![]() |
![]() |
#9 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
ta obudowa na żywo nie jest znów taka mała ![]() teraz tak przyglądam sie mojej wiezy i widze że ma duzo niewykorzystanego miejsca ,które w przypadku Vobisowskiej obudowy z pewnością zostało wykorzystane dzieki czemu obudowa jest mniejsza jutro ich pomęcze w tym Vobisie
Ludzie pomocy bo już nie mam pomysłu!!!! Ostatnio zmieniany przez Ufil123 : 27.06.2005 o godz. 23:49 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Cytat:
Obudowa Barebone: http://allegro.pl/show_item.php?item=55190477 Oraz desttop ale ladna: http://allegro.pl/show_item.php?item=55818825 i jeszcze moze ta: http://allegro.pl/show_item.php?item=54795964 tylko ze ta jest juz drozsza
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Kiedyś koleś pokazywał mi ten sprzęt w MM. Najbardziej interesowała mnie kwestia czy wchodza tam normalne akcesoria. Na 75 % pamiętam, że wchodzi wszystko jak do normalnego PC. Było to jakiś czas temu więc mogę się mylić. Znalazłem tez ulotke, która kiedyś wrzuciłem na inne forum
![]() i zobaczcie jak wszyscy się cieszą, musi być super 8 ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Wszystko da się kupić - tylko do takiej obudowy nie włożysz żadnej normalnej karty, płyty głównej a może i pamięci - więc po co Ci taka obudowa solo?
To taki notebook, tylko bez baterii ![]()
![]() |
#13 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
jutro jeszcze raz zawitam w Vobisie i wypytam gościa o wszystko łącznie z nazwą obudowy (nie oczekuje niestety wyczerpujących odpowiedzi)
![]() |
![]() |
#14 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Kiedyś chyba coś takiego widziałem, ale gdzie ??
Poszukaj na stronach o moddingu, Jest dobra strona http://www.moded-kompz.net/ ale coś teraz mają przerwe techniczną i nie da się wejść
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ufil123@ przeszukaj siec pod wgledem obudow
Slim Desktop Ultra Slim Desktop takiego pieca nie mozna za bardzo uprgade'owc ze wzgledu na miejsce i slabe zasilacze 165W-200W w tych ultra cienkich to nawet dyski sa 2.5" ogolnie rzecz ujmujac komputer do biura lub domowe media center kiedys Compaq robil Evo D500 Ultra Slim Desktop ![]() teraz HP robi HP z557 Digital Entertainment Center ![]() enlight tez troche robi LCD-PC i MicroATX Cases ![]() ![]() slim ultra/ATX
![]() |
|
|