![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Problem z ustawieniem barwy pulpitu:(
Tak jak w temacie mam problem z ustawieniami barwy pulipitu ustawiem sobie inną jaskrawość,kontrast i gamme i zmieniłem w ustawieniach na "pełny ekran 3D."
I gdy zagram w gre Fear lub Call of duty 2 to gdy ją wyłocze to ustawienia pulpitu są inne takie jak były przed moimi ustawieniami czyli takie jasne,zresztą już w tych grach widać że ustawienia moje poszły na marne(dopiero jak dam "Pulpit"bedzie tak jak ja ustawiłem),ale w Pro evolution soccer 5 jak zagram i wczasie gry zostają moje ustawienia. Co moge zrobić żeby poradzić na to ? Oto moje ustawienia: Dodam tylko że moja karta graficzna to :Radeon 9600,sterowniki(omega 2.6.42) |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
a może niech gra sama ustawia to co ma ustawić a nie przez tą nakładke sterowników. na pewno gdzieś w menu tych gier są opcje odpowiedzialnie za te opcje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Tylko to mnie denerwóje narbardziej,że gdy wyjde z gry to rozjaśni mi sie tło pulpitu (zmienią mi sie ustawienia na takie jakie były wcześniej).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
nie wiem jak jest przy ATI, ale w sterach nVidii konfiguracje mozna zastosowac do: pulpitu, aplikacji pelnoekranowych lub do wszystkiego
moze ATI tez tak ma?
![]() |
|
|