![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Zielona karta, usa itp. gdzie?
Witam.
Jaka jest oficjalna strona gdzie sa informacjie o wzieciu udzialu w losowaniu zielonej karty? Mialem gdzies to w gazecie i nie wiem gdzie ja teraz posialem. A tak przy okazji sie zapytam jeszzce czy ktos z Was bedzie wysylal? Pozdro. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#3 | ||
|
Fire Walk With Me
Data rejestracji: 20.04.2003
![]() |
Cytat:
Cytat:
Oficjalna strona to raczej ta http://www.dvlottery.state.gov/
|
|
|
|
#4 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.10.2004
![]() |
Cytat:
Ale oficjalną strona to ta http://www.dvlottery.state.gov/ . Dokumenty na dane losowanie można złożyć tylko raz , inaczej unieważniają podanie. Trzeba też przygotować sobie swoje zdjęcie (i ewentualnego współmałżonka i dzieci do lat 21) . |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Tak, Blaze ma racje, sorki za pomylke.
Wyrzucilem juz swojego posta. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Ja w tamtym roku wysyłałem podania kilku osobom.
W tamtym roku o ile dobrze pamiętam to podania można było składać chyba do końca grudnia, w każym razie po świętach jeszcze kilka dni można było składać. Pod koniec to naprawde trudno było wysłac, musiałem siedzieć do 3 w nocy żeby wysłać. Heh, ale musze sie pochwalić że jedno z podań wysłanych przeze mnie (dokładnie mojego wujka ) zostało wylosowane.W tym roku chyba tez bede wysylał.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
![]() |
|
|