Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.10.2004, 10:29   #1
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 20.10.2004
Posty: 4
toje w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question problem z procesorem?

czesc mam problem ze sprzetem. tak mysle. sprawa jest taka ze podczas uruchamiania systemu gdy sie pojawia ekran ladowania systemu sprzet sie zawiesza (pasek postepu nie rusza) oraz pojawiaja sie biale kropki na tle. po kilkukrotnym wylaczeniu kompa i ponownym wlaczeniu sprzet rusza i uruchamia sie normalnie. raczej wykluczam problemy z pamiecia czy istnieje mozliwosc ze jest to wina procesora? niedawno go kupilem to Barton 2500. (nie podkrecany). jesli ktos ma sugestie czym to moze byc spowodowane to prosze.
toje jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.10.2004, 10:33   #2
Głupi Yasio
 
Avatar użytkownika yahol
 
Data rejestracji: 27.05.2003
Lokalizacja: **.#
Posty: 4,451
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Jezeli plyta rusza, BIOS zglasza sie bez problemow, to nie jest problem procesora.
Raczej kolejno:
-karty grafiki
-systemu
-sterownikow
-poprawki SP2 jak masz!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.10.2004, 10:40   #3
XII
 
Avatar użytkownika legion
 
Data rejestracji: 01.06.2004
Lokalizacja: WroceK
Posty: 4,991
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
a jak masz grafe i plyte glowna
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.10.2004, 12:57   #4
Młody żonkoś
 
Data rejestracji: 02.02.2003
Lokalizacja: Szczecin
Posty: 3,327
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
uwalony rdzeń lub uwalona grafika
__________________
Dotyk idący daleko poza definicję słowa instynkt...Julio Cortazar
memorando jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.10.2004, 13:43   #5
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 20.10.2004
Posty: 4
toje w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
plyta Asus a7v333 i raczej jej bym o nic nie posadzal. grafa: Gainward Geforce4 Mx 460 64 MB. gdybymbyl pewny ze to grafika to bym ja odeslal w sumie za cos te 3 lata gwarancji daja. wina systemu tez nie jest bo zmienialem go i na Windows server 2003, xp z SP2, ale pod linuxem tez sie zawiesza tylko wtedy sie nic nie pojawia. staje i koniec. jak moglbym sie upewnic ze to grafika?
toje jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO