![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.05.2001
![]() |
Problem ze sciagnieciem pliku(filmu) w Kazaa 1.7.1
Otoz sciagalem sobie film .Zostalo mi 17 MB i nagle stanelo .Od kilku dni nie chce dociagnac do konca(ciagle pisze connecting). Wec wlaczam wyszukiwanie(myslalem ze juz uzytkownikuw nie ma z tym filmem) i szukam tego filmu ..Jest ! Nawet duzo. Zaczynam sie denerwowac i wlaczam go jeszcze raz od nowa i ten drugi idzie normalnie .A mi sie nie chce czekac znowu pare dni az sie caly sciagnie.Inne filmy tez ida bez problemu tylko ten stoi. Wiec mam pytanie - czy da sie cos z tym niecalym filmem zrobic zeby dociagnac? (nawiasem mowiac sciagam go i tak drugi raz)
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Gość
|
Cytat:
Ale jesli takie samo jak całego ściągniętego pliku, to możesz zrobić coś innego. A mianowicie uzyć programu DivxFix. Odpalasz program, ustawiasz ścieżkę do tego pliku(filmu) i dajesz "Rebuild Index". Te 17MB to moga byc tylko końcowe napisy, więc nie warto tracic tyle czasu na ściąganie od nowa (no chyba, że to nie napisy, albo że zalezy Ci na tych napisach). DivxFix w załączniku. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem ze zmianą biosa | Liz4rd | Napędy optyczne DVD | 0 | 15.05.2005 21:38 |
Matrix - Reloaded, problem ze startem plyty... | ender_pl | DVD-Video | 1 | 26.04.2005 17:04 |
812S i problem ze smażeniem -R | MrData | Napędy optyczne DVD | 3 | 21.07.2004 23:39 |
PROBLEM ZE SKANEREM <HELP> | hallmaster | Off topic | 2 | 09.04.2002 10:26 |
problem ze SCSI :-( | Schwarz | Napędy optyczne CD | 1 | 21.10.2001 14:22 |