![]() |
Cytat:
W piasty jeszcze nic mi nie powłaziło. Cytat:
|
Cytat:
Z ciekawości sam zobaczyłem w moim rowerze na stan tylnego mechanizmu i jest bardzo dobrze. Nie wyobrażam sobie aby sie coś urwało przy prędkości '>40km/h' Z moich znajomych mało kto da mi rade na starcie/akceleracji :) Także powiem tyle nie ma takiej możliwości...chyba że ma pneumatyczna siłe w nogach :D ale wtedy obawiałbym sie o wytrzymałość łańcucha. |
Cytat:
|
Cytat:
A od pedałów nich sie odpierdziela bo reklamujesz co innego... |
nie wiem co to za sklep i jak realizuja gwarancje, ale ja w moim rowerze kelly's zajechalem suport (2 miechy 1000km, czy jakos tak), chyba tak sie nazywa to z korba :>
rower przywiozlem do sklepu gdzie stwierdzono ze trzeba wymienic i wymienili w ramach gwarancji tylko opon gwara nie obejmowala, ale to male koszta, kupilem Maxxisy |
niee łancuch była na karbach... tylko ze sie przerzutka urwała...tzn nie urwała ze odpadła tylko urwał sie zaczep i przerzutke moge soebie obkrecac w okoł koła chodz jest przekrecona do ramy... a w przerzutki wszedł ten meatl co sa na niej 2 zebatki takie małe ;p
|
Cytat:
|
nie poprostu jechałem pod gorke zmieniłem z 2-4 na 1-4 i poszło... przerzutki zablokowały mi tylnie koło i po sprawie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
z tego co pamietam to gwarancje na rowery sa tak swietnie ulozone, ze jak przeczesalem swoja (ok 1 strony zeszytowej drobnego tekstu) to z tych wszystkich wyrazow mozna bylo wycisnac jedno zdanie:
"Gwarancja obejmuje tylko rame roweru" a co do 300zl... po tyle chodza rowery w hipermarketach chyba ze sie myle :D |
Druga sprawa, samo się też nie urwało prawda :)
Zablokowal się łańcuch, przycisnąłeś mocniej myśląc że się odblokuje i pociągnęło cały mechanizm. |
Cytat:
Wiesz...jak sam sobie zrobisz przegląd rowerka, nasmarujesz całe łożyskowanie w nim itd. To na pewno bedzie Ci szkoda pojechać w błoto :D Nie ma nic gorszego jak piasek w mechaniźmie - wszystko słychać :D Ja wychodze na rower jak jest w miare sucho a po deszczu w teren sie nie wybieram bo potem wiecej roboty jak przyjemności. Co do tej 'gwarancji' i naprawie 300zł... za te cene sam poszedłbym do rowerowego po części i sam to naprawił...i kieszeń pełna. No ale do tego trzeba mieć chęci, a jak ktoś woli jeżdzić do zajechania sprzętu... :> edit: co do mocnej jazdy... Taka jazda nie jest wyłącznie w błocie :D Na Śląsku taki ładny suchy teren może być w lesie, że gwarantuje bez hamulców za pierwszym razem bałbyś sie jechać szybciej coby troche poodrywać sie od ziemi :D I to nie między drzewami. |
Witam,
własnei pisze ze szkoły :P wiec tak dostalem cała ksiazke gwarancyjna i do tego podpiety jest paragon. |
A co wogole obejmuje gwarancja ? moze powietrze w detkach ;)
Jest jakis papierek gwarancyjny czy tylko z paragonem lub fakturka ..... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:57. |