![]() |
jesli nie masz karty zintegrowanej to sprobuj ja moze przelozyc do innego slotu PCI, albo po prostu wyjac, odinstalowac drivery, wlozyc i zainstalowac je ponownie. Wiem, ze to niby bez sensu, ale takieg bensensowne rzeczy nie raz mi bardzo pomogly.
Pamietam, jak za starych czasow, kiedy mialem jeszcze chyba 486, dzwiek nie uruchamial mi sie dopoki nie otworzylem na chwile obudowy. Nie musialem kompletnie nic w niej robic, po prostu otworzyc na chwile i zakmnac z powrotem. Nigdy nie udalo mi sie tego zrozumiec (bo co tu rozumiec - przeciez to kompletnie bez sensu), ale zawsze dzialalo :) |
jednak opcja z direct'em nic nie wniosla
sorry, ze nie robie EDIT, ale chcialem, zeby post poszedl "do gory"- ma ktos jakies inne propozycje??? ?? |
Cytat:
|
sprobuj przeinstalowac DirectX'a ;)
przeinstalowales stery od karty czy wywaliles, a potem na nowo instalowales? |
problemik z dźwiękiem
Ilość załączników: 1
witam wszystkich!!
od pewnwgo czasu (nie wiem od kiedy, bo nie było mnie w dzien w domu) nie mam dzwieku na kompie (brother, ktory siedzial przy kompie oczywiscie nic nie zrobil- dzwiek sam zniknal:o) probujac cos odpalic z winampa dostaje komunikat jak w zalaczniku, a otwierajac jakikolwiek film, czy cokolwiek innego, po prostu leci bez dzwieku (( przeinstalowanie kodekow i sterownikow do karty dzwiekowej nic nie dalo- wiec zwracam sie do Was- podpowiedzcie, co moze byc powodem tego "zamieszania" |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:53. |