Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 10.04.2005, 19:51   #10
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Bardzo dziękuję za dotychczasowe wypowiedzi ***8211; trochę jednak szkoda, że nie znalazła się w nich żadna rada jak rozwiązać mój problem.
W kwestii FireFoxa ***8211; jakiś czas temu go zainstalowałem, ale raczej nie używam ***8211; po pierwsze może trochę z przyzwyczajenia, ale bardziej z takich powodów jak: według mnie strony otwierają się chyba dłużej niż w IE6 (niewielka różnica w granicach błędu ***8211; ale takie mam wrażenie); po drugie jak po zainstalowaniu ustawiłem go na krótko jako przeglądarkę domyślną, to jak chciałem otworzyć zapisaną na dysku stronę pobraną przez IE6, to wyświetlała się z błędami). Co nie znaczy, że FireFox, ma same wady ***8211; na pewno ma niektóre elementy lepsze od IE ***8211; np. menadżer pobrań, możliwość powiększania itd. ***8211; ale według mnie nie jest to tak jak niektórzy głoszą ***8211; lekarstwo na całe zło.
A teraz kwestia Historii w FireFox ***8211; niestety ***8211; sprawdziłem to parę minut temu ***8211; nie działa ona u mnie tak jak w IE (tzn. w IE jest np. dzisiaj tak, że niektóre strony ***8211; np. Forum, dają się otworzyć, a inne nie). Przy próbie otwarcia pojawia się okienko z informacją, że odnalezienie strony nie było możliwe.
Więc może teraz specjaliści od FireFox***8217;a coś mi doradzą ***8211; trochę na to liczę.
Kończę już, boję się bowiem, że niektórym nie będzie się chciało czytać, jak jeszcze będę pisał
Pozdrawiam
ro29
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: