![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#15 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ludze, człowiek pyta o konkretny problem, a Wy mu na to - nie wiem, guzik mnie to obchodzi, ale polecam inny program... Ja rozumiem, że nie wszyscy wiedzą o alternatywnych przeglądarkach (mimo nawet przyklejonego topicu) i warto może czasami pokazać, że coś takiego istnieje, ale na litość, bez przesady! Kilka postów pod sobą mówiących dokładnie to samo i nie wnoszących niczego nowego?? @ ro29 Dawno już nie używałem modemu, a tym samym nie próbowałem przeglądać żadnych stron będąc offline, ale ze starych czasów pamiętam jeszcze problem, jaki opisałeś. Pamiętam niestety również, że nigdy nie potrafiłem znaleźć jego rozwiązania, a to, czy nie będąc online mogłem przeglądać zachowane w historii strony, czy też nie, było kwestią losową... Na pewno jednak nie była to kwestia żadnego wirusa, bardziej "widzimisie" Windowsa i Internet Explorera. Pamiętam jednak, że w opcjach IE była możliwość włączenia możliwości przeglądania stron w trybie offline. Niestety kojarzę coś również, że nie działała ona rewelacyjnie, mimo to sprawdż jej włączenie jeśli jeszcze tego nie robiłeś.
![]() |
|
|