![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Tak samo myślalem czytając to wczoraj :) ale nie chcialem sie narzucać :D |
FF ma w standardzie przeglądanie offline, tu akurat nie potrzeba żadnych rozszerzeń.
|
opera umożliwia - ma to w standardzie, od bardzo dawna, nie trzeba marnować czasu na szukanie i instalowanie i testowanie wtyczek do ff
dla modemowców opera to chyba najlepszy wybór IE to PORAŻKA! jeśli ktoś się boi instalacji nowej przeglądarki proponuję zaisntalować FF i powoli dokładać nowe extensiony i pluginy, jeśli ktoś czuje się pewniej - opera - ma strasznie dużo już w pierwszej 3.5mb instalce IE służy do robienia winupdate i niczego więcej |
Cytat:
|
Też tego nie czytam :nie:
Zainstaluj FireFox'a lub Operę :D |
Nie chce mi sie tego calego czytac, ale z cala pewnosci moge polecic:
Firefoxa lub Operke 8 ) |
Problemy z IE6
Witam !
Kilka dni temu, wystąpił u mnie dziwny problem. Otóż ponieważ używam modemu, to po rozłączeniu się z Internetem, bardzo często czytam i przeglądam odwiedzone strony, korzystając z opcji Historia przeglądarki IE6. Około tygodnia temu, okazało się, że wszystkie tam zapisane strony są nieaktywne ***8211; tzn. po kliknięciu na link, otrzymuję napis Gotowe, ale w oknie nic nie ma. Próbowałem różnych opcji, ostatecznie odinstalowałem przeglądarkę i zainstalowałem od nowa ***8211; pomogło ..... na dwa dni. Nie wiem czy to jakiś nieznany wirus (niby sprawdzałem komputer, ale mam bazę sprzed dwóch tygodni ***8211; bo mam też problem z jej uaktualnieniem). Jeśli ktoś wie jak przywrócić dostęp do tych stron w Historii w trybie Offline ***8211; to bardzo dziękuję za pomoc. Dodatkowo za każdym razem jak po tej reinstalacji IE6 ją uruchamiam, to wyskakuje mi okienko z pytanie, czy chcę wysłać,...że ktoś zobaczy itd. ***8211; dziwne jest to, że mimo odznaczenia, że nie ma pytać - nadal pyta. I jeszcze dodatkowa informacja ***8211; sytuacja którą opisywałem w poniższym poście http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=50580 ***8211; czyli blokada IE6 poprzez klasyfikator treści u mojego Wuja ***8211; znów się powtórzyła dostałem taką informację przez telefon ***8211; będę tam chyba w poniedziałek i chyba szykuje się reinstalacja. A może te moje problemy to właśnie jakiś wirus, który przyniosłem wtedy od Wuja ***8211; ściągnąłem bowiem sobie wtedy u Wuja parę rzeczy na płytę. Sam już nie wiem Pozdrawiam i czekam na rady ro29 P.S. Z góry przepraszam, że na ewentualne pytania i rady mogę reagować z opóźnieniem !!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:12. |