![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
To jest tak... nie mogę dać screena z tego momentu, o którym pisałem, bo wtedy komp jest bardzo obciązony i wszystko pada w sekundę :( I tu teraz jest małe pytanie... a propos "170 mega pamięci" pamięci mam tylko 128, a wolnej po uruchomieniu kompa tylko 95, mam tak od początku, dostałem tyle od sklepu, w którym kupiłem laptopa. Myślałem, że to może być problem małej ilości RAMu, ale wtedy nie wyłączałby się komp (tylko chodził wolniej) i procesor by się tak nie nagrzewał :( Po 5 minutach od włączenia laptopa, gdy przyłożę rękę niedaleko od umiejscowienia procesora, tam po prostu jest strasznie gorąco, a przed samoistnym wyłączeniem się kompa, tam po prostu wrze :(
|
Z twojego screena wynika jasno, że proca masz obciążonego tylko w 2% a pamięci idzie 170 mega. Daj screena z momentu, o którym pisałeś. Ten screen pokazuje tylko,że wszystko jest OK.
|
Cytat:
Ja tez mam ten proces i zaden usuwacz szpiegow go nie uwaza za szpiega |
mdm.exe mi sie nie podoba :| Zamknij ten proces i usuń z C:\Windows plik mdm.exe to najprawdopodobniej SpyWare
|
Ja osobiscie jesli widze ze komputer dziala wolnij to uzywam programy Windows Inspector. Pokazuje on procesy ktore moga byc zagrozeniem (chodz nie musza). On by pokazal na czerwono podejrzane procesy
|
Ilość załączników: 1
W załączniku przesyłam printscreen z procesów mojego laptopa...
|
:czytaj: Sprawdź procesy!!! :cisza:
ctrl+shift+esc |
Cytat:
|
Wirusa ani spyware'u nie ma, sprawdzałem już i mks virem i Pandą i Ad-awarem. :(
|
Cytat:
Cytat:
|
Moze masz wirusa , trojana lub spyware??? Zobacz antivirusem i jakims usuwajacym szpiegi
|
problemy z laptopem
Witam,
mam problem z moim laptopem. Od kilku tygodni w czasie pracy na nim, po prostu się wyłączam. Drugim problemem jest to, że cały czas zużycie procesora jest w okolicach 100 % i procesor po prostu wyje... RAM też bardzo szybko się zużywa. Nie wiem co mam robić:( Pomocy!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:30. |