![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobrze zaopatrzone sklepy komputerowe
wlasciwie to nie chcialem az zakadac osobnego topicu o tym, ale wlasnie troche sie zdenerwowalem, bo szukam od dwoch godzin jakiegos sklepu, gdzie mozna by bylo dostac karte dzwiekowa http://www.videologic.com/Products/p...oduct=VL-60646
i kompletnie nic nie moge znalezc. Ale abstrahujac juz od tej konkretnej karty - jakie sa dobrze zaopatrzeone sklepu? Takie, w ktorych mozna dostac cos wiecej niz ten sam asortyment, co w kazdym sklepie komputerowym. ps. Komputronik juz sprawdzalem i niestety rowniez nie spelnil moich oczekiwan
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
W zasadzie to najbardziej zadowolony jestem z usług www.sirius.pl Komputronik takze - narazie nie narzekam i korzystam z tych dwuch sklepów. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
ja korzystam z mniej zaopatrzonych sklepów ale za to po niższych cenach
|
|
|
#5 | |
|
Gość
|
Cytat:
Panowie, w zwiazku z tym iz ze poniewaz zostal poruszony temat internetowych sklepow komputerowych, prosze o podanie mi adresow do takowych, w ktorych robicie zakupy, w ktorych ceny sa "powalajace" pomimo kosztow przesylki. Mam zamiar przepisac swego kompa na firme a co za tym idzie i rozbudowac. Wszystkie wystawiaja faktury ? |
|
|
|
|
#6 |
|
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
www.allegro.pl
Jest mało rzeczy, których nie można tam kupić ![]() Jeśli nie dziś to sprawdź jutro ![]() Tylko UWAŻAJCIE OD KOGO KUPUJECIE!!!
|
|
|
|
#7 | |
|
Gość
|
Cytat:
Po zapoznaniu sie z oferta tego sklepiuku doszedlem do wniosku ze nie bede tam kupowal na 100% Powodem sa oczywiscie ceny, w bialostockiej sieci pewnych sklepow komputerowych (bialostocznie beda wiedzieli o czym mowie) mozna dostac kazdy sprzet za BARDZO przyzwoita cene. A tu nie dosc ze drozej w cenniku to jeszcze przesylka, brrr... PS. bede sprawdzal dalej inne sklepy internetowe |
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
www.popland.pl
www.arest.pl www.proline.com.pl tam sie zaopatrzam- WROCŁAW !! jak dlamnie niskie ceny. do tego wymieniane juz www.komputronik.pl i www.sirius.pl (jeszcze nigdy nie zaopatrzałem sie przez internet, raz tylko w Komputroniku ale to nie przez internet) duży wybór duże ceny (może nie duże ale wyższe)
|
|
|
#9 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
polecam adres gieldy warszawskiej tam jest i cennik gieldowy i sklep i wogole wszystkiego po trochu
|
|
|
#10 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Już prawie każdy serwis ma swój sklep komputerowy:
www.benchmark.pl www.dzikie.net www.mojepc.pl www.mint.pl niewspomnę o: www.wp.pl www.onet.pl www.interia.pl Stara zasada: lepsze kilo handlu niż tona roboty. 8)
|
|
|
|
#11 |
|
Gość
|
Ok, kwestia sklepow/adresow rozwiazana. Teraz faktury, w jaki sposob to sie odbywa?? Poczta? Kupuje, czekam na paczke i fakture, stempluje, odsylam?? Jesli sie nie myle to na chlopski rozum tak to wyglada ?
|
|
|
|
#12 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() niestety jesli chodzi o karty muzyczne (za czym aktualnie sie rozgladam) to wybor maja nadzwyczaj marny (Sound Blaster i nic, albo prawie nic poza tym). Dlatego pytalem raczej o jakies naprawde duze sklepy, ktore dodatkowo moglyby sprowadzic cos na zamowienie (za rozsadna cene).
|
|
|
|
#13 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Wystawiana jest faktura bez podpisu kupujacego - dostajesz ja z paczką podsteplowana i nic nie trzeba robic
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |