![]() |
no coraz więcej nas :)
TYLKO JEDNA UWAGA - piszczie nicki takie jakie macie na forum... bo "nieznajomi" beda blokowani :) PS Niektórzy zainstalowali ten program a wogóle nie wiedza jak to dziala i jakie są zasady sieci LAN... Jak chce zobaczyć zasoby to wyskakuje okienko o podanie hasła :| Jak jestescie zalogowani na haslo to je np. skasujcie i zostawcie puste pole... |
Ilość załączników: 1
No dobra, przyznawać się kto się włamał do mojego kompa :> ;)
a tak serio, to wszystko niby cacy, ale gdy chcę przeglądać kogoś zasoby to wyskakuje takie coś: |
Cytat:
no właśnie o to chodzi, niektórzy nie wiedza i nie włączają udostępniania plików/ nie udostępniają katalogu - wtedy jest taki komunikat |
Wszysko działa cacy :P
Thx @Patrix :) pozdrawiam |
I proszę się przyznawać kto co ściąga, bo czasem widzę, że coś wysyłam a nie wiem co :haha:
|
Takie jeszcze pytanie, jak włącze udostępnianie folderów to tylko wy macie do nich dostęp czy każdy użytkownik ma taką możliwość?
|
Cytat:
|
Cytat:
jak ktoś coś chce od kogoś ściągać to niech o tym poinformuje, w programie jest takie coś jak 'Send message' :) |
dołaczyłem do Was :D fajny program :D i dużo szybkość :D max miałem 129
|
Niedawno zainstalowałem programik i powiem, że jets całkiem fajny ;).
Żeby odemnie coś zassać musicie wpisać login i hasło: Login: Forum CDRinfo.pl Pass: forumcdrinfo.pl Miłego ściagania ;) |
Ech... Tylko 16 osób może być jednocześnie zalogowanych w jednej sieci... :|
Narazie pozostaje mi czekać... |
Hm.... jest jakas szansa ze na Neo 128 wycisne wiecej niz 16kb/s przy downloadzie i 5kb/s przy uploadzie?
|
Cytat:
|
tak myslalem -.-" dzieki :)
|
A jak jest VPN czy jakoś tak, to ile osób może być jednocześnie podłączonych?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:55. |