Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 22.10.2003, 13:59   #9
INCOGNITO
Bywalec

Data rejestracji: 16.03.2003
INCOGNITO w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation oj Sid Sid ....

Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
a co do programu to jest to prawdopodobnie wielka sciema - w poprzednich wersjach (i w tych pewnie tez - tylko lepiej ukryte) siedzial kod pozwalajacy wykasowac z dysku twardego usera CO TYLKO SOBIE KTOS ZAZYCZYL

na waszym miejscu omijalbym szerokim lukiem program ktorego wlasciciele twierdza ze maja 15 mln userow a nikt o nim nie slyszal

Sid, możesz mi wskazać miejsca, gdzie było napisane to, że poprzednie wersje miąły bug'i ?
Dodam tylko, że EarthStation 5 to nie jeste piąta wersja programu, tylko po prostu tak sie nazywa - po prostu Earthstation V
więc jakie wersje Sid ??

A tak w ogóle, to tylko czekałem, aż SidDeRat znów napisze swój komentarz ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

"wielka ściema", "omijałbym szerokim łukiem", itp, itd....
Sid, to jest już dla Ciebie standardowe, każdy jeden topic, w którym jest mowa o czymś, co nie było wcześniej omawiany na forum, czy to program, czy stery, czy cokolwiek innego.
Chłopie, czy Ty nie masz jakiś kompleksów ? Może jednak masz, nie chcesz ich ujawnić, nie od razu, albo nie możesz, ale zastanów się, co Ty robisz
Ja rozumiem, że młodzi user'zy forum może się Ciebie boją, i z pokorą przyjmują Twoje, często nietrafione komentarze, może to Ciebie dowartościowuje, czujesz się bardziej męski, silny, potężny ?
Prawdopodobnie tak jest, ale ta "wyższosć" jest tylko pozorna.

I nie pomyśl sobie, że tymi słowami chcę Cię urazić, nie, nic z tych rzeczy, ale człowieku, zachowujesz się przynajmniej nieodpowiednio jak na Admina, tyle czasu juz jesteś tutaj (pamiętam Cię, jak byłeś jeszcze user'em), myślałem, że zrozumiałeś kilka istotnych rzeczy, ale skąd g***o prawda, nic nie zrozumiałeś !!

Miłego popołudnia.
CYA

Twoje uprawnienia: