![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#9 | |
Bywalec
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() |
![]() Cytat:
Sid, możesz mi wskazać miejsca, gdzie było napisane to, że poprzednie wersje miąły bug'i ? Dodam tylko, że EarthStation 5 to nie jeste piąta wersja programu, tylko po prostu tak sie nazywa - po prostu Earthstation V więc jakie wersje Sid ?? A tak w ogóle, to tylko czekałem, aż SidDeRat znów napisze swój komentarz ^_^ ^_^ ![]() "wielka ściema", "omijałbym szerokim łukiem", itp, itd.... Sid, to jest już dla Ciebie standardowe, każdy jeden topic, w którym jest mowa o czymś, co nie było wcześniej omawiany na forum, czy to program, czy stery, czy cokolwiek innego. Chłopie, czy Ty nie masz jakiś kompleksów ? Może jednak masz, nie chcesz ich ujawnić, nie od razu, albo nie możesz, ale zastanów się, co Ty robisz ![]() Ja rozumiem, że młodzi user'zy forum może się Ciebie boją, i z pokorą przyjmują Twoje, często nietrafione komentarze, może to Ciebie dowartościowuje, czujesz się bardziej męski, silny, potężny ? Prawdopodobnie tak jest, ale ta "wyższosć" jest tylko pozorna. I nie pomyśl sobie, że tymi słowami chcę Cię urazić, nie, nic z tych rzeczy, ale człowieku, zachowujesz się przynajmniej nieodpowiednio jak na Admina, tyle czasu juz jesteś tutaj (pamiętam Cię, jak byłeś jeszcze user'em), myślałem, że zrozumiałeś kilka istotnych rzeczy, ale skąd g***o prawda, nic nie zrozumiałeś !! Miłego popołudnia. CYA
![]() |
|
|