![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Internet - bezprzewodowo - bez elementow na zewnatrz
Witam!!
Mam niemały problem. Chciałem założyć sobie internet ale niestety lokal w ktorym przebywa ma mozliwos podlaczenia jedynie bezprzewodowo. Dodatkowo administracja budynku nie wyraza zgdy na cokolwiek wystajace za okno czy montowane na dachu. Ineteresuja mnie możliwości dostepu bezprzewodoweg nielimitwanego - oczywiscie jak najszybszego... Ostatnio zmieniany przez polakT : 15.11.2005 o godz. 20:01 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale ty masz prawo to mediow nawet jesli ma to byc antena przy oknie i nie maja niz do gadania
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Przedstawie dokładnie sytuacje. Mieszkam w bursie szkolej - budynek panstwowy. Dyrekcja nie wyraza zgody na wywieswzenie czegklwiek za oknem. Nawet jezeli monataz bybby nieinwazyny. Firma zakładająca neta nie chce sie zgodzic na danie mi sprzetu bez zgody - chca na piśmie zezwolenie d administracji budynku (dyrekcji). Czy jest jakies praw warunkujace załżenie uzadzen. Czy jedynym wyjsciem pozostaje wyprwadzenie sie do akademikow gdzie niestety miałbym dstep do 2x drozszego i 20x woniejszegp łacza, badz na stancje gdzie jakbym sie uparł i poszukał miałbym mozliwość załozenia. Jednak wolalbym pozostac - za 300pln mam mieszkanie i wyzywienie w bursie wiec za tyle to stancja bez wyzywienia.... i co tu robić....
Ostatnio zmieniany przez polakT : 15.11.2005 o godz. 20:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|