![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Na kogo bedziesz głosował w zblizajacych sie wyborach do sejmu..?? | |||
PiS (Prawo i Sprawiedliwość) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 21.43% |
PO (Platforma Obywatelska) |
13 | 46.43% |
LPR (Liga Polskich Rodzin) |
2 | 7.14% |
UP (Unia Pracy) |
0 | 0% |
UPR |
4 | 14.29% |
PSL |
0 | 0% |
Demokraci |
0 | 0% |
SLD |
0 | 0% |
SDPL |
1 | 3.57% |
Samoobrona |
0 | 0% |
Nie będę głosował... |
2 | 7.14% |
Wszystkich głosów: 28. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
![]()
Muisalem zalozyc ten topik, interesuje sie polityka i wiem ze duzo ludzi takze...wlasnie ogladam komisje sledcza z Kwasniewska..wychodza powoli jej przekrety bierze 50 tys. a na konto wplaca 35tys.
![]() Kwaśniakowa robi za Matke Terese czysta jak łza.. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to, ze kradnie, to twierdza tylko giertych i maciarewicz, a dla mnie to oni sa tylko tanimi intrygantami i ta komisja jest poprostu zalosna, ma sie zajmowac orlenem, a przeglada esbeckie teczki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Każda komisja będzie pracować jak tylko długo się da, przecież biorą za to sporą kasę, więc nie dziwne, że przedłużają w nieskończoność.
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
![]() |
ja tam mam inne zdanie,. ta fundacja Kwasniewskiej to jeden wielki przekret
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
no, a giertychowi zal dupe sciska, ze on nie moze krasc, bo ma zbyt malo glosow w sejmie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
@Lukash, twoje zdanie nie przeczy mojemu, przekręty są po obu stronach.
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wymiatacz
![]() |
mi nie tylko chodzi o to ile ona na tym zarabia..ale jezeli o Owsiku mowa to tam jest normalna zbiorka pieniedzy, w jeden dzien a Kwasniewska..szuka roznych sponsorow..i zgadzam sie z tym ze pomaga dziecia, ale boje sie ze ta fundacja moze byc takze fundacja prania brudnych pieniedzy..albo wplac dobrze prezydent pomoze zalatwic...
Ostatnio zmieniany przez Lukash : 25.06.2005 o godz. 14:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
wiecie co zamiast powtarzać bzdury zasłyszane pod piekarnią poczytajcie rozliczenia Orkiestry
http://www.wosp.org.pl/fundacja/finanse/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wymiatacz
![]() |
mozemy my powolamy komisje cdrinfo do spraw fundacji Owsiaka i Kwasniewskiej..ed hunter moze chcesz byc przewodniczacym?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
jolanta kwasniewska ta fundacja nabija punkty kwasowi i to dzieki niej jest powazany w pewnych kregach tego narodu
nie wiem na ile prawdziwe sa podane informacje, ale gdyby byly prawdziwe bynajmniej bym sie nie zdziwil coz, chetnie zobaczylbym sprawozdanie finansowe kwasniewskiej, tak jak owsiaka mimo calej niecheci jaka zywie do jurka o. nie sposob nie docenic jego pracy i za to go mimo wszystko podziwiam mam wrazenie ze finansowanie WOSP jest jasne i publicznie jawne, za kwasniewska ciagnie sie jakis smrod jak zona takiego kretacza i slugusa socjalizmu moze byc Matka Teresa? hehe, po prostu niemozliwe - skoro sa malzenstwem musza sie jakos rozumiec, a przy jej zaletach i jego wadach to niewykonalne @Air to ze ktos pomaga innym nie tlumaczy niejawnych zyskow tej osoby chetnie przekaze biednym 700 tys z milona, ktory na mnie uzbieracie i tak bede bardziej "etyczny" od jolki, bo podam to do publicznej wiadomosci
![]() |
#13 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
ehh, widze, ze nawet tutaj nie mozna uniknac kampanii wyborczej.
Lukash: przez to, ze piszesz takie NIE POTWIERDZONE DOWODAMI bzdury, ze kwasniewksa i owsiak kradna, tylko wprowadzasz w blad ludzi ktorzy sie w ogole nie orientuja, wpychasz im do glow skojarzenia i potem jak gdzies zobacza jakas akcje charytatywna reklamowana ich udzialem, to sobie pomysla: "aha, to ta co kradnie", moze jeszcze napisz, ze caritas i pah to zlodzieje, ochojska to lesbijka, a kopernik byla kobieta. wiem, ze ucza was roznych technik perswazji na tych waszych szkoleniach i takie wciskanie ludziom bzdur do glow, to wlasnie jedna z nich. jakby ta twoja "organizacja" zrobila choc 1% tego co chociarzby owsiak, a nie tylko organizowala rajdy skinow na holenderskie statki, to moze by mi to wisialo co sobie tam krzyczycie i w jaki sposob, ale w tej sytuacji jaka jest teraz to nie moglem twoich wypowiedzi pozostawic bez komentarza. jaka Wy macie alternatywe dla polski ?? oprocz rzucania kamieniami we wszystkich ?? chetnie sobie poczytam, wiec napisz lub daj link. przepraszam wszystkich ktorych obrazilem moja wypowiedzia, nie bylo moim celem atakowanie kogokolwiek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
@mp666
gdzie Lukash napisal, ze owsiak kradnie? skad wiesz, czego ucza na "tych" szkoleniach i ze sie "w ogole nie orientujemy"? i jeszcze jedno, nie przypisuj calej zaslugi owsiakowi, bo on sam w tej calej akcji robi wlasnie ten 1%, reszte robia Polacy owszem, ten jego procent jest najwazniejszy - bez niego by to w ogole nie ruszylo, ale WOSP tworza ludzie dobrej woli, ktorych owsiak do tego potrafil zapalic moja alternatywa dla polski to gruba krecha, ale wiem ze to niemozliwe, mam nadzieje ze wszyscy umoczeni w koncu poumieraja, moze sie to szambo z biegiem czasu samo oczysci
![]() |
#15 | |||
Zdezorientowany
Zlotowicz
Cytat:
przepraszam za niescislosc, ale to jest akurat najmniej istotne w mojej wypowiedzi. Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|